Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Η απογείωση έγινε… κατάρρευση για τους «ερυθρόλευκους».


Ο Ολυμπιακός είχε όλες τις συγκυρίες με το μέρος του αλλά το ανεξήγητο «μπλακ άουτ» στο 4ο δεκάλεπτο και η φοβερή βραδιά στην οποία βρέθηκε ο Μπράουν οδήγησαν σε επώδυνη ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 88-81 για την 15η αγωνιστική της Euroleague και η οκτάδα πλέον απομακρύνεται.

Την ευκαιρία να πλησιάσει την οκτάδα έχασε ο Ολυμπιακός, αφού ηττήθηκε με 88-81 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για την 15η αγωνιστική της Euroleague και πλέον ισοβαθμείς με τους Σέρβους με ρεκόρ 6-9. Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να ξεκίνησαν με… φόρα από το ματς με τη Χίμκι και να έφτασαν να προηγούνται ακόμα και 15 πόντους διαφορά πριν το ημίχρονο αλλά ο Κεμζούρα δεν μπόρεσε να βρει “αντίδοτο” για τον Λορένζο Μπράουν (34 π.), ενώ η πρωτοφανής κατάρρευση του Ολυμπιακού στο 4ο δεκάλεπτο επισφράγισε μία πολύ κακή βραδιά στην οποία οι Πειραιώτες έκαναν ξεκάθαρα βήματα προς τα… πίσω.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα ΕΔΩ. Το ματς

Ο αγώνας στο ξεκίνημά του ήταν αμφίρροπος, αφού ο Ερυθρός Αστέρας έβρισκε λύσεις από την περιφέρεια, αφού Μπράουν και Μπάρον “πυροβολούσαν”, ενώ ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να χτυπήσει μέσα στη ρακέτα με τον Μιλουτίνοφ, παρουσιάζοντας όμως προβλήματα στην άμυνα. Ο Κεμζούρα προχώρησε σε αλλαγές στην αρχική του πεντάδα και ο Ολυμπιακός άρχισε να λειτουργεί καλύτερα καθώς ο Βεζένκοφ έπαιζε πιο περιφερειακά και άνοιγε την άμυνα, ενώ και ο Ρότσεστι ανταποκρινόταν στην οργάνωση του παιχνιδιού δημιουργώντας φάσεις για τους συμπαίκτες του. Κυρίςω όμως η άμυνα έγινε πολύ πιο αποτελεσματική και οι “ερυθρόλευκοι” άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ αφού έφτασαν να προηγούνται με 39-24 τρέχοντας ένα επιμέρους σερί 23-8 και έδειχναν να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι.

Τότε ήταν που ο Σάκοτα επανέφερε στο ματς τον Μπράουν, που πήρε πάνω του την επίθεση των γηπεδούχων και μέσα σε τρία λεπτά η διαφορά έπεσε στους 6 πόντους (41-35) με σερί 11-2 του Αστέρα αυτή τη φορά. Ένα μικρό “ξέσπασμα” του Πολ σε εκείνο το σημείο στάθηκε αρκετό για να “απορροφηθεί” η αντεπίθεση του Αστέρα και και ο Ολυμπιακός να πάει στο ημίχρονο προηγούμενος με 50-40.

Περισσότερα σε λίγο….


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ