Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα έδωσε νέο spoiler και θα εκπλαγείς! (vid, pics)


Άγριες Μέλισσες: Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά μετά τις γιορτές; Η Βιολέτα μας έδωσε νέο spoiler για όσα θα συμβούν με τη νέα χρονιά στο Διαφάνι!  

Τις ημέρες των γιορτών δεν θα προβληθούν νέα επεισόδια της πιο πετυχημένης σειράς της σεζόν, Άγριες Μέλισσες!

Στο τελευταίο επεισόδιο η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θ’ αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος, είτε σε κάποιον αγοραστή.

Παράλληλα, η Ανέτ αποφασίζει να μάθει ποια είναι η γυναίκα για την οποία ο Μιλτιάδης έφυγε στο Μέτωπο και συγκρούστηκε με τον πατέρα τους, ενώ η Πηνελόπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τον επερχόμενο γάμο της με τον Κλεομένη. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος, με σκοπό να του δώσει ο Δούκας αυτά που θέλει, βάζει τη Μυρσίνη μεσάζοντα στον εκβιασμό που του κάνει ώστε να μην τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου. Πώς θα το χειριστεί η Μυρσίνη;

Ο Λάμπρος λέει στην Θεοδοσία να χωρίσουν! Μια συζήτηση της Ελένης και της Ασημίνας, για το ένοχο μυστικό του φόνου που διαπράξανε, ακούει ο Θωμάς Κυπραίος. Ο δε Νικηφόρος κάνει έρωτα με την αδερφή της γυναίκας του, την Δρόσω!

Τι θα δούμε όμως με τη νέα χρονιά; Η Βιολέτα μας έδωσε μία μικρή γεύση από τα γυρίσματα στο Διαφάνι και την ώρα που κάποιοι ηθοποιοί διάβαζαν τον ρόλο τους! Ποιο είναι το νέο spoiler;

Δείτε το βίντεο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ