Λεωνίδας Κακούρης: «Μου έκατσε δύο φορές το τελευταίο διάστημα στη ρουλέτα μαύρο…»


Άγριες μέλισσες: Η ταύτιση του Λεωνίδα Κακούρη με τον κακό της τηλεόρασης είναι εντελώς κόντρα στον πραγματικό του χαρακτήρα. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και καλές προθέσεις.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Δούκα στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» μιλά για πώς αισθάνθηκε όταν πήρε στα χέρια του το σενάριο αλλά και για τη δημοσιότητα που εισπράττει από τo επιτυχημένο σίριαλ.

-Πώς αισθανθήκατε όταν πήρατε στα χέρια σας το σενάριο;

«Είμαι εντελώς κόντρα σε αυτούς τους ρόλους, αλλά στην τηλεόραση οι ρόλοι είναι καλοί – κακοί. Ή κόκκινο ή μαύρο. Εμένα μου έκατσε δύο φορές το τελευταίο διάστημα στη ρουλέτα μαύρο…».

-Θα δούμε να κάνει κάτι καλό ο Δούκας;

«Προσωπικά αν με ρωτάτε, θα το ήθελα. Να δω έναν άνθρωπο που έχει ακολουθήσει μια πορεία ζωής σαν του Δούκα να αλλάζει. Συνήθως όταν ένας άνθρωπος είναι τόσο άκαμπτος και έχει χτίσει αυτή την αγέρωχη κορμοστασιά, το απρόσιτο και επικίνδυνο πρόσωπο εξουσίας, δύναμης χρήματος, όταν σπάει γίνεται χίλια κομμάτια. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε τον Δούκα να έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Γιατί δεν φαντάζομαι ότι θα τη βγάζει συνεχώς καθαρή».

– Δύσκολες εποχές αυτές της σειράς…

«Ναι, και πάντα αναρωτιέμαι, με τόσα που περνούν αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κατάθλιψη; Αλλά σε εκείνες τις εποχές δεν υπήρχε η λέξη «κατάθλιψη», υπήρχε η λέξη «επιβίωση». Προσπαθούσαν να επιβιώσουν, να ζήσουν. Αυτό ήταν το επείγον. Σήμερα η κατάθλιψη δεν είναι ούτε μόδα ούτε επιδημία, είναι αποτέλεσμα της εποχής. Ο σύγχρονος άνθρωπος πιέζεται πάρα πολύ. Θέλουμε διαρκώς να καταναλώνουμε και είμαστε μονίμως ανικανοποίητοι. Είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα και είναι και ένα από τα θέματα που πραγματεύεται και η παράσταση «Κάτω Παρθενώνας» του Μηνά Βιντιάδη που ανεβαίνει στις 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο «Άλμα». Είναι σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη και παίζω με τον Χρήστο Σαπουντζή».

-Οι «Άγριες μέλισσες» σας έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα. Πώς το εισπράττετε;

«Εισπράττω την επιτυχία σημαίνει γίνεται μια σειρά ακόμα καλύτερη και λες να τι έκανα εγώ πέρυσι. Τώρα σε ανθρώπινο επίπεδο η αγάπη του κόσμου είναι συγκινητική».

-Ένα σχόλιο για το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη;

«Όταν πήρα το σενάριο στα χέρια μου και διάβασα τις πρώτες τρεις σκηνές, άρχισα να νιώθω μεγάλη χαρά, όταν τέλειωσα το πρώτο επεισόδιο είχα μεγάλη προσμονή για τη συνέχεια και όταν τελείωσα και το δεύτερο ενθουσιάστηκα», είπε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ