Κάτια Δανδουλάκη: Η ανατρεπτική δήλωσή της για τη Λενιώ: «Ήθελε μεγάλη τόλμη να την επιλέξουν»

Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτική η δήλωση της Κάτιας Δανδουλάκη για τη Μαρία Κίτσου και την επιλογή των πρωταγωνιστών από τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό.

Η τηλεοπτική Ανέτ μίλησε στo Page 2 της Νέας Σελίδας για την επιτυχία της σειράς, σχολιάζοντας το ρίσκο σχετικά με την επιλογή των ηθοποιών.

Ο Λευτέρης Χαρίτος είπε ότι ο ΑΝΤ1 δέχτηκε με μεγάλη δυσκολία τη Μαρία Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες γιατί δεν ήταν γνωστή από την τηλεόραση.
«Ήθελε μεγάλη τόλμη από τον Χαρίτο και τον Καραγιάννη να επιλέξουν τη Μαρία Κίτσου και να επιμείνουν, όχι μόνο για εκείνη, αλλά και για τους υπόλοιπους ηθοποιούς, γιατί οι περισσότεροι έχουν διαγράψει πορεία στο θέατρο και όχι στην τηλεόραση. Ήταν μεγάλο ρίσκο και υποκλίνομαι και στους δυο τους που κατάφεραν να περάσουν στο κανάλι τις επιλογές τους χωρίς να υπάρξουν συμβιβασμοί. Αυτό το δημιουργικό αποτέλεσμα έχει σωστές ισορροπίες, γι’ αυτό και πέτυχε. Διότι τι να τα κάνεις το ωραίο σενάριο και την καλή σκηνοθεσία αν δεν έχεις ηθοποιούς να τα υποστηρίξουν;»

Εσύ τους ηθοποιούς που παίζουν στη σειρά τούς γνώριζες;
«Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι επειδή παίζω κάθε χρόνο στο θέατρο δεν μπορώ να δω παραστάσεις άλλων για να εντοπίσω και κάποια νέα ταλαντούχα παιδιά. Αυτό όμως που έκανα πάντα ήταν ότι πήγαινα στις εξετάσεις των σχολών για να δω τους νέους ηθοποιούς που βγαίνουν. Τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον Αναστάση Ροϊλό και τη Δανάη Μιχαλάκη δεν τους ήξερα. Την Έλλη Τρίγγου δεν είχε τύχει να τη δω, αλλά είχα ακούσει πολύ ωραία πράγματα για εκείνη. Υπέροχες κριτικές είχα διαβάσει και για τον Γιώργο Γάλλο, αλλά κι εκείνον δεν είχα καταφέρει να δω στο θέατρο. Τη Μαρία Κίτσου, βέβαια, την παρακολουθώ χρόνια και είμαι θαυμάστριά της», είπε.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ