ΑΕΚ: Ο Καρέρα θέλει άμεσα μετεγγραφές. Τα λένε Ίβιτς – Μελισσανίδης


Οι μετεγγραφικές προτεραιότητες του Μάσιμο Καρέρα, προκειμένου η ΑΕΚ να γίνει πιο ανταγωνιστική. Έρχεται συνάντηση Ίβιτς με Μελισσανίδη.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει δείξει κάποια μικρά σημάδια βελτίωσης από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Μάσιμο Καρέρα, αλλά η ομάδα «φωνάζει» πως χρειάζεται ενίσχυση, κάτι που –φυσικά- έχει διαπιστώσει και ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Καρέρα έχει ζητήσει άμεσα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός χαφ. Μην ξεχνάμε πως η Ένωση θα αγωνιστεί σε κρίσιμα ματς χωρίς τον τραυματία Κώστα Γαλανόπουλο (έστω και αν αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος).

Ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τις οποίες τις έχει παρουσιάσει στον Καρέρα. Ψηλά στη λίστα για το κέντρο της άμυνας παραμένει ο
Φεντερίκο Μπάρμπα, αλλά την ίδια στιγμή εξετάζονται και άλλοι παίκτες, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για τον Ιταλό ποδοσφαιριστή.

Για τη θέση του κεντρικού μέσου, ο Καρέρα θέλει να αποκτηθεί ένας παίκτης, ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την «Live Sport» στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει ραντεβού του Ίλια Ίβιτς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθούν οι μετεγγραφικές ανάγκες της ΑΕΚ, το μπάτζετ που θα διατεθεί, αλλά και οι εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν στην περίπτωση που φτάσει πρόταση για παίκτη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ