Άγριες Μέλισσες : Ένας νέος φόνος συγκλονίζει το Διαφάνι


Άγριες Μέλισσες : Ένας νέος φόνος έρχεται να ταράξει το Διαφάνι, καθώς κάποιος θέλει να κλείσει το στόμα κάποιου που φοβάται ότι μπορεί να  μιλήσει.

Ο Δούκας, μετά τον εκβιασμού του Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες, πως αν δεν του δώσει ό,τι του ζητήσει θα τον καταγγείλει για τον φόνο του Γιάννου, έχει θορυβηθεί. Θέλει πάση θυσία να μάθει ποιος είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου και με τη βοήθεια του Μελέτη φτάνει στα ίχνη του βοσκού. Ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Λευτέρης ίσως να είδε κάτι τη νύχτα του φόνου του Γιάννου. Η αντίδραση του Δούκα είναι ακαριαία.

Σύμφωνα  με το mytv, ο Δούκας δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Λευτέρη για να μη μιλήσει σε κανέναν άλλον. Όπως και γίνεται. Ο Λευτέρης, λοιπόν, την επόμενη μέρα βρίσκεται νεκρός και όλο το Διαφάνι συγκλονίζεται με την είδηση, καθώς ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος που δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτε, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια ότι κινδυνεύει και ο ίδιος. Ωστόσο, αποφασίζει να ρισκάρει και να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Δούκα, που φαίνεται έτοιμος, όμως, να πάρει εκδίκηση και να εξαφανίσει όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά του.

Την ίδια στιγμή, ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσο στο μανίκι του Κυπραίου αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά. Έτσι, δίνει εντολή στον Μελέτη και εκείνος στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ