8 λέξεις (ΣΚΑΙ) : Μια εγκυμοσύνη και ένας χωρισμός


 

Οι 8 λέξεις επέστρεψαν δυναμικά, επιφυλάσσοντας πολλές και διαδοχικές ανατροπές στη ζωή των ηρώων. Δύο από αυτές που θα μας απασχολήσουν αφορούν τη σχέση του Μιχαήλ με τη Ρωξάνη αλλά και του Οδυσσέα με την Ερση.

Ο Μιχαήλ, μετά τον θάνατο της μικρής Αριάδνης, βυθίζεται στο πένθος και αρχίζει να ξεδιπλώνει μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του, που κρατούσε κρυμμένη. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, ο άλλοτε σκληρός άντρας γίνεται ιδιαίτερα υπερπροστατευτικός απέναντι στον Άγγελο και αντιδρά υπερβολικά σε ό,τι τον αφορά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Ρωξάνη να παραξενεύεται και να παίρνει μία δυναμική στάση απέναντι στον Μιχαήλ, η οποία, όμως, θα οδηγήσει στον πρώτο μεγάλο καβγά τους.

Στη συνέχεια, η Ρωξάνη ταράσσεται από αυτό το συμβάν και συναντιέται με την αδελφή της, την Εύα, στην οποία εκμυστηρεύεται ό,τι συνέβη. Μάλιστα, σε μια στιγμή απόγνωσης, της αποκαλύπτει ότι θέλει να χωρίσει με τον Μιχαήλ!

Όταν η Εύα ζητάει εξηγήσεις, δεδομένου ότι το διάστημα που έχει προηγηθεί μιλούσε μόνοI με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της, η Ρωξάνη τής εξομολογείται τον μεγαλύτερο φόβο της.

 

Πηγή : serfare


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ