Οι «Μαμάδες+ στο Δρόμο» την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου χρωματίζουν τη διάβαση του 11ου Δημ. σχολείου Χαϊδαρίου

Συνεχίζοντας δυναμικά τη νέα χρονιά, η Πρωτοβουλία Πολιτών «Μαμάδες+ στο Δρόμο» προβαίνουμε στη δεύτερη δράση μας για φέτος:

Σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου, χρωματίζουμε τη διάβαση έξω από το σχολείο τους αυτή την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, στις 11:30 πμ.

Η ελπίδα μας είναι πως η διάβαση θα βοηθήσει να είναι τα παιδιά ασφαλέστερα στη διαδρομή προς και από το σχολείο.

Δεν θέλουμε απλά να είναι πιο ορατή στους οδηγούς, ώστε να σταματούν όταν τη βλέπουν.

Θέλουμε τα παιδιά που θα της δώσουν χρώμα και προσωπικότητα να την κάνουν «δική τους» και να επιδιώκουν πλέον να περνούν μόνο από εκεί.

Και, μαζί με τα παιδιά, θέλουμε οι γονείς που θα τα βοηθήσουν να αφομοιώσουν κι εκείνοι βιωματικά το πόσο σημαντικό στοιχείο του δρόμου είναι κάθε διάβαση, έτσι ώστε στο εξής να σταματούν σε όλες και να μεταδώσουν αυτή τη συμπεριφορά και σε άλλους.

Θέλουμε, με λίγη μπογιά, να βοηθήσουμε στην αλλαγή της νοοτροπίας που θέλει την κυκλοφορία πάνω απ’ όλα και ανεμπόδιστη, λησμονώντας πως η κυκλοφορία υπάρχει για να εξυπηρετεί τον άνθρωπο.

Σας καλούμε όλες/ους να δώσουμε χρώμα στη διάβαση έξω από το σχολείο και να μάθουμε σε παιδιά, γονείς και διερχόμενους οδηγούς ότι οι διαβάσεις είναι ένα σημαντικό στοιχείο του δρόμου που προστατεύει τη ζωή.

Σας περιμένουμε!


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δήμο Χαϊδαρίου ή τις «Μαμάδες+ στο Δρόμο»

Η διεύθυνση του 11ου Δημοτικού είναι: Κυπρίων Αγωνιστών 33, Χαϊδάρι.

Τα πιστοποιημένα χρώματα διαγραμμίσεων που χρησιμοποιούμε είναι ευγενική χορηγία της Τεχνικής Εταιρείας Περίαλλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here