Κόμπι Μπράιαντ: Η έκκληση της οικογένειάς του – «Ανακριβείς αναφορές μας πληγώνουν»


Σεβασμό ζητά η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ, αναφέροντας ότι ανακριβείς αναφορές των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης πληγώνουν ακόμη περισσότερο όσους πενθούν το χαμό του θρύλου του NBA και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα.

Ο Μπράιαντ, η Τζιάνα και άλλα επτά άτομα σκοτώθηκαν την περασμένη Κυριακή, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Η πρόεδρος της εταιρείας Kobe Inc. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει σχόλια που κάνουν «πηγές που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους» δεν προέρχονται από την οικογένεια.

«Μέχρι στιγμής, κανένας δεν έχει λάβει έγκριση για να μιλήσει εκ μέρους της οικογένειας για την τραγωδία της περασμένης Κυριακής. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τις ιστορίες που σχετίζονται με παλαιότερες μετακινήσεις της οικογένειας μέσω εναέριων μέσων» τονίζει η Κάρτερ, και συνεχίζει: «Ζητάμε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σεβασμό και υπεύθυνη κρίση αυτές τις δύσκολες ώρες. Αυτές οι ανακριβείς αναφορές πληγώνουν ακόμη περισσότερο μια οικογένεια που πενθεί».

Η χήρα του Μπράιαντ, Βανέσα, έκανε το πρώτο δημόσιο σχόλιό της την περασμένη Τετάρτη.

«Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατομμύρια ανθρώπους που έδειξαν τη συμπαράσταση και την αγάπη τους αυτό το τρομακτικό διάστημα. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε σίγουρα», έγραψε η χήρα του 42χρονου NBAer.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου συζύγου και καταπληκτικού πατέρα των τεσσάρων παιδιών μας και της πανέμορφης και γλυκιάς μου κόρης Τζιάνα» έγραψε η Βανέσα, και προσέθεσε:

«Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουμε τον πόνο μας αυτήν τη στιγμή. Με παρηγορεί που ξέρω ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι γνώριζαν ότι είχαν αγαπηθεί τόσο βαθιά. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να μπορούσαν να ήταν για πάντα μαζί μας. Ήταν δύο όμορφες ψυχές που μας τις πήραν πολύ πρόωρα»…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ