Λαμία: Αδίστακτοι χτύπησαν και λήστεψαν 93χρονη


Η θρασύτατη ληστεία σε βάρος της γιαγιάς έγινε το πρωί του Σαββάτου (01/02) από νεαρό ζευγάρι ρομά – Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ήμερες που ληστεύουν την 93χρονη στο κέντρο της πόλης.

Η ληστεία σε βάρος της 93χρονης έγινε το πρωί του Σαββάτου όταν η ηλικιωμένη επέστρεφε από τη λαϊκή στο σπίτι της στην οδό Πατρόκλου, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Την ώρα που μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, ένα νεαρό ζευγάρι ρομά που προφανώς την παρακολουθούσε, της επιτέθηκε και της άρπαξε χρήματα από το πορτοφόλι. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι έριξαν κάτω τη γιαγιά και της πήραν από το πορτοφόλι 400 ευρώ.

Η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και για καλή της τύχη την άκουσαν διερχόμενοι πολίτες, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν 18χρονο ρομά, ωστόσο η 17χρονη συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 18χρονο, ενώ αναζητείται η 17χρονη, τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γιαγιά πέφτει για δεύτερη φορά θύμα ληστείας από ρομά μέσα σε λίγες ημέρες.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ