Καταγγελία αναγνώστριας: “Αυτή είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” τώρα”


Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Όπως μας περιγράφει η αναγνώστρια, βρέθηκε εκεί για προγραμματισμένη φυσικοθεραπεία η οποία ακυρώθηκε χωρίς κανείς αρμόδιος να την ειδοποιήσει τηλεφωνικά και να αποφύγει την ταλαιπωρία.

Στο νοσοκομείο έχουν αφήσει μόνο μια μικρή είσοδο, όπου επιτρέπεται να μπουν μόνο όσοι έχουν δώσει στοιχεία και αν κριθεί ως σοβαρό κρούσμα από τη διοίκηση.

Σύμφωνα με την αναγνώστρια, πολλοί ασθενείς είχαν μιλήσει με τους γιατρούς τους και τους διαβεβαίωσαν ότι εργάζονται κανονικά, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο νοσοκομείο για τα προγραμματισμένα τους ραντεβού.

Δείτε την εικόνα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην μοναδική πύλη εισόδου του νοσοκομείου:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ