Κορονοϊός – Κρήτη: Ποια μέτρα; Αντιδήμαρχος τα αψήφησε και πήγε για ψάρεμα


Κάποιοι δεν λένε να συμμορφωθούν με τα μέτρα της κυβέρνησης για την πρόληψη της πανδημίας του κορονοϊού.

Ζούμε πρωτόγνωρες και δύσκολες εποχές, με την πανδημία του κορονοϊού να συνεχίζει να σαρώνει τον πλανήτη και τις χώρες να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον θανατηφόρο ιό με κάθε κόστος.

Στην Ελλάδα τα μέτρα που πήρε έγκαιρα η κυβέρνηση, δείχνουν να έχουν σε πρώτη φάση αποτέλεσμα, με τα θετικά κρούσματα του Covid-19 να μειώνονται, ενώ και ο αριθμός των νεκρών δεν έχει ξεφύγει, σε σχέση με άλλες χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα.

Όμως ορισμένοι δείχνουν να μην νοιάζονται ή να μην καταλαβαίνουν από μέτρα, δίνοντας μάλιστα και το χείροτερο παράδειγμα για τους συμπολίτες τους.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αυτό έκανε λοιπόν, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, ο οποίος βρέθηκε να ψαρεύει στην θαλάσσια περιοχή της Γεωργιούπολης, τη Μεγάλη Δευτέρα, αψηφώντας τα μέτρα για την απαγόρευση άσκοπης κυκλοφορίας.

Μάλιστα, το σκάφος στο οποίο επέβαινε συνοδευόταν από ένα ακόμη, έχοντας συνολικά τρεις επιβάτες που επίσης αψήφησαν τα απαγορευτικά μέτρα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μάλιστα, ο ένας ήταν ο πατέρας του αντιδημάρχου. Ωστόσο, την ώρα που ψάρευαν, τους εντόπισαν άνδρες του Λιμενικού που περιπολούσαν στο πλαίσιο των ελέγχων.

Στον καθένα από τους τρεις λοιπόν, επιβλήθηκε από τους λιμενικούς πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας σκαφών λόγω της πανδημίας, ενώ συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο για παράβαση και των κανόνων αλιείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ