Αγρίνιο: Έστειλαν στο νοσοκομείο 20χρονο μετά από άγριο ξυλοδαρμό – Μια σύλληψη


Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές, καθώς λίγο μετά τις 10 το βράδυ εκτυλίχτηκε άγριο περιστατικό στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου, στην οδό Καζαντζάκη

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniosite.gr, ομάδα 20 ατόμων (έσπασε την καραντίνα) επιτέθηκε για άγνωστους λόγους σε έναν 18χρονο, προκαλώντας του πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος του. Μάλιστα χρειάστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετά το επεισόδιο ξεκίνησαν άμεσες αναζητήσεις και γύρω στις 4 τα ξημερώματα εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 19χρονο. Επίσης η αστυνομία κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τέσσερα άτομα, τρεις 19χρονους και έναν 16χρονο.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη από την αστυνομία ενώ για τον συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Η περίεργη αυτή υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των νεαρών υπήρχαν προσωπικές διαφορές!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ