Κορονοϊός-Χανιά: Σε κέντρο αποκατάστασης 63χρονη που νίκησε τον κορονοϊό – Είχε υποκείμενα νοσήματα


Κορονοϊός – Όλες οι Ειδήσεις: Στα Χανιά,  στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Ολύμπιον», μεταφέρθηκε η 63χρονη γυναίκα από την Αργεντινή, η οποία νοσηλευόταν από τις 21 Μαρτίου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στα Χανιά από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, μετά την παραμονή της στην εντατική για πάνω από 20 μέρες, όπου και έδωσε μια εξαιρετικά κρίσιμη μάχη από την οποία κατάφερε να βγει νικήτρια στις 13 Aπριλίου, εν μέσω χειροκροτημάτων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εικόνα της υγείας της είναι πολύ καλή, ωστόσο αντιμετωπίζει κάποια κινητικά προβλήματα, τα οποία όμως είναι φυσιολογικά, λόγω της ακινησίας της όλο αυτό το διάστημα που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Το πρωί στο Βενιζέλειο βρέθηκε και η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη για τον όσο το δυνατόν καλύτερο συντονισμό της μεταφοράς της 63χρονης από το Ηράκλειο στα Χανιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 63χρονη από την Αργεντινή, επέβαινε σε κρουαζιερόπλοιο όταν εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού. Τελικά βρέθηκε θετική σε COVID-19 και μάλιστα η κατάσταση της υγείας της ήταν ιδιαίτερα σοβαρή καθώς είχε υποκείμενα νοσήματα.

Η Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα, πριν από μερικές ημέρες, είχε εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της για την φροντίδα της 63χρονης που πλέον δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Πηγή cretapost.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ