Βρετανίδα θύμα του «δράκου της Λευκίμμης»: Ελπίζω να πονάει για την υπόλοιπη ζωή του


Ο 47χρονος κατά συρροή βιαστής, γνωστός ως «δράκος της Λευκίμμης», τραυματίστηκε βαριά, πέφτοντας σε χαράδρα, όταν προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, το απόγευμα του Σαββάτου στην Κέρκυρα

Ο 47χρονος, τελικά συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, έπειτα από επιχείρηση τριών ωρών.

Η Βρετανίδα Kayleigh Morgan που έζησε τον τρόμο στα χέρια του «Δράκου της Λευκίμμης» είχε αποφασίσει να μιλήσει επώνυμα για την εμπειρία της και να προειδοποιήσει ότι ο (μέχρι το Σάββατο 23/5) καταζητούμενος παρέμενε επικίνδυνος.

Η επίθεση κατά της 32χρονης από τον 47χρονο, σημειώθηκε το 2010, όταν η κοπέλα είχε βγει κάνει μία βόλτα στην παραλία.

«Είχα πει ότι θα ξαναχτυπούσε και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο», είπε η Βρετανίδα. Μετά την είδηση της σύλληψής του μετά από μεγάλη επιχείρηση των αρχών σε χαράδρα στην Κέρκυρα η 32χρονη μίλησε στη Sun.

«Ελπίζω να περάσει όλη την υπόλοιπη ζωή τους στους πόνους. Ήρθε η στιγμή οι ελληνικές αρχές να πετάξουν το κλειδί της φυλακής του», τόνισε η νεαρή Βρετανίδα.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας Sun για τον τραυματισμό και την επακόλουθη σύλληψη του καταδικασμένου βιαστή, ο οποίος φέρεται να διέπραξε μετά την απελευθέρωσή του νέα επίθεση εις βάρος μιας 34χρονης από την Αλβανία, η 33χρονη συμπλήρωσε ότι «χαίρομαι που τον έπιασαν πριν προλάβει να κάνει το ίδιο και σε κάποια άλλη γυναίκα».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ