Κόρινθος: Σοκ και οργή για τον θάνατο της 23χρονης – Η συγκλονιστική καταγγελία του πατέρα της


«Βυθισμένη» στο πένθος η οικογένεια της άτυχης Αλεξάνδρας

Ο πατέρας της 23χρονης Αλεξάνδρας ξεσπά με οργή για τον άδικο χαμό του παιδιού του και ρίχνει ευθύνες στον γιατρό που της έκανες την επέμβαση ρουτίνας. Μία ημέρα μετά την επέμβαση η άτυχη κοπέλα έπεσε σε κώμα έχοντας πάθει σηψαιμία, ενώ 23 ημέρες μετά κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια.

«Καθυστέρησε το παιδί μου και για αυτό δεν πρόλαβε και πέθανε. Δε θα το ξαναδώ. Αύριο θα το δω μόνο, νεκρό. Δε θα το ξαναδώ το αγγελούδι μου».

Η οικογένεια της Αλεξάνδρας έχει «βυθιστεί» στο πένθος. Η μητέρα της έχει καταρρεύσει. Όσο οι ώρες περνούν η ιδέα ότι δε θα ξαναδεί το παιδί της είναι αβάσταχτη.

«Μόνο σε ένα ιατρικό λάθος. Δηλαδή τι έγινε τις δύο ώρες που ήταν μέσα στην κλινική δεν γνωρίζω. Ήταν ένα φάρμακο, ήταν τα εργαλεία που δεν ήταν καθαρά και πήγε το κορίτσι από εκεί; Ήταν κάτι άλλο; Δεν μπορώ να πω. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι το κορίτσι μου είχε πρόβλημα».

Σημειώνεται ότι το πρωί της Πέμπτης (4/6) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της νεαρής Αλεξάνδρας.

Η συγκλονιστική καταγγελία του πατέρα της

Ο πατέρας της 23χρονης κοπέλας, που έχασε τη ζωή μετά από επέμβαση ρουτίνας μίλησε σε εκπομπή του MEGA και συγκλόνισε με την καταγγελία του. Η είδηση του θανάτου της 23χρονης Αλεξάνδρας έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην Κόρινθο.

Φανερά φορτισμένος, μετέφερε τους φόβους και τις ανησυχίες του για τους χειρισμούς του γιατρού που την ανέλαβε. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Από ότι έχω ακούσει είναι 70 χρονών. Έχω πληροφορίες, ότι έχει ξεγεννήσει μια μάνα κι άφησε το παιδί στη θερμοκοιτίδα. Είναι φήμες, λένε διάφορα.

Δεν κάπνιζε, δεν έπινε, δούλευε σαν άντρας. Ήταν αμαζόνα, έπαιρνε το άλογο και έκανε βόλτα στα βουνά.

Ήταν τίμια, εργατική. Ήταν ζωηρό παιδί, υγιέστατο. Την πήγε το πρωί να κάνει επέμβαση. Της έκανε ολική νάρκωση που δεν δικαιολογείται. Από τις 7 ως τις 3μιση, έμεινε εκεί».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο πατέρας της 23χρονης

Το χρονικό της τραγωδίας

Η Αλεξάνδρα πριν από 25 μέρες έκανε μια απλή επέμβαση. Λίγες ώρες μετά άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Το πρωί της επόμενης ημέρας η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Οδηγήθηκε ξανά στην ιδιωτική κλινική όπου παρέμεινε για ώρες έως ότου φύγει τελικά για το «Γεννηματάς», αργά το μεσημέρι.

«Σε μας ήρθε σε άσχημη κατάσταση με τοξικό σοκ, έκανε τεχνικό νεφρό, τη διασωληνώσαμε. Για 23 μέρες νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ όπου και απεβίωσε», λέει η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.

Το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας σκορπίζοντας θλίψη και πόνο σε συγγενείς και αγαπημένους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ