Άλιμος: Λουκέτο και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε beach bar για ξέφρενο πάρτι

Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στο beach bar του Αλίμου έπειτα από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση που έκανε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, στο beach bar επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και επιπλέον θα παραμείνει κλειστό για δύο μήνες. Όπως τονίζει ο δήμαρχος στην ανάρτησή του, τονίζει πως κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία και να περιφρονεί την σκληρή προσπάθεια που κάνει η ελληνική κοινωνία εδώ και τρεις μήνες.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

«Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here