Βάλτε νόμιμη μουσική στην επιχείρησή σας χωρίς να πληρώνετε ΑΕΠΙ και GEA – Δείτε πως…


Νόμιμη μουσική: Η RadioPro LLC έχει έρθει στην Ελλάδα από την ομογένεια των ΗΠΑ και μέσω της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΥΣΙΣ δραστηριοποιείται στον τομέα της ποιοτικής, νόμιμης μουσικής, η οποία μπορεί άνετα να αναπαραχθεί δημόσια σε επαγγελματικούς χώρους με την υπηρεσία της διαδικτυακής υπηρεσίας Radiopro.gr.

Η μουσική που προσφέρει δεν εκπροσωπείται από δισκογραφικές εταιρείες, αλλά ούτε από τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης (ΑΕΠΙ, ΕΥΕΔ, Αυτοδιαχείριση, Grammo, GEA κλπ). Και αυτό γιατί, είτε την παράγει η ίδια, είτε έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με τους δημιουργούς και τους συντελεστές, πάντα απευθείας, χωρίς κανέναν ενδιάμεσο πάροχο, ή μεσάζοντα.

Με τη μουσική του Radiopro, o επαγγελματίας δεν θα χρειαστεί ξανά άδεια δημόσιας εκτέλεσης από την ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ) και την Αυτοδιαχείριση, αλλά αποκτάει έτοιμα εκατοντάδες κανάλια με ποιοτικής μουσικής, κυρίως νέων, φιλόδοξων καλλιτεχνών που επιθυμούν να ακουστεί η μουσική τους, ώστε να γίνουν γνωστοί. Η μουσική αυτή είναι έτοιμη να αναπαραχθεί πολύ εύκολα στην καφετέρια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στο εμπορικό κατάστημα, στο κομμωτήριο, στο ίντερνετ καφέ, κ.α κατηγοριοποιημένη σε «σταθμούς» που περιλαμβάνουν από κλασική μουσική, lounge, pop, jazz, electro, έως rock και ορχηστρικά Ελληνικά ή ρεμπέτικα.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι η Radiopro προσφέρει σε κάθε συνδρομητή, όλα τα έγγραφα που χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να λάβει 100% και νόμιμα την Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος, αλλά και την Άδεια Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής & Μουσικών Οργάνων από το Δήμο του, χωρίς την παραμικρή πληρωμή σε άλλους οργανισμούς αφού λειτουργεί με την έγκριση του ΟΠΙ και κατ’ επέκταση του Υπουργείου πολιτισμού ως ΑΟΔ λόγω της εγκατάστασης και ανάλογης έγκρισης του βρετανικού υπουργείου πολιτισμού της Radiopro Ltd . Έτσι τις επιχειρήσεις που δεν χρειάζονται άδεια από το Δήμο, το Radiopro.gr τις απαλλάσσει και εντελώς από την υποχρέωση τήρησης άδειας δημόσιας εκτέλεσης.
Με το τιμολόγιο του Radiopro (https://www.radiopro.gr?ap_id=gpoint), την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα αναπαράγονται άλλοι σταθμοί και τη σχετική βεβαίωση για το περιεχόμενο, η επιχείρηση και ο επαγγελματίας που έχει συνδρομή, με ελάχιστα ευρώ την ημέρα θα ησυχάσει οριστικά από κάθε κίνδυνο και παράλληλα θα έχει στο κατάστημά του πάντα φρέσκια, ποιοτική και κυρίως νόμιμη μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και για αγορά συνδρομής στο www.radiopro.gr

Παίζουμε μουσικά έργα και από την εταιρεία RadioPro Ltd, η οποία έχει αναγνωριστεί ως Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων Μουσικής (Collective Management Organization – CMO) από το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της έδρας της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, δηλαδή του Ηνωμένου Βασιλείου, με δικαίωμα λειτουργίας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.Radiopro.gr μουσική για επαγγελματικούς χώρους χωρίς ΑΕΠΙ

Και όλα αυτά επίσημα, με αποδείξεις και με ανάρτηση της δραστηριότητας μας στους κρατικούς δικτυακούς τόπους κυβερνητικών υπηρεσιών, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας.

Νόμιμη μουσική χωρίς πληρωμή σε άλλους Οργανισμούς

Το RadioPro.gr αναπαράγει μουσική από τον κρατικά αναγνωρισμένο φορέα δικαιωμάτων RadioPro Ltd, που είναι επίσημα αναρτημένος στον ιστότοπο του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ο.Π.Ι) και μέχρι πρόσφατα λειτούργησε στην Ελλάδα και την Κύπρο ως Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης (Α.Ο.Δ.) Δικαιωμάτων Μουσικής.

Πλέον, ο RadioPro Ltd αποτελεί το μοναδικό μέχρι σήμερα Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων στην Ελλάδα, ο οποίος προχώρησε στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων του νέου Νόμου 4481/2017.

Η εταιρεία RadioPro Ltd λειτουργεί ήδη εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και φυσικά και στην Ελλάδα και την Κύπρο, ως Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) Δικαιωμάτων Μουσικής (Collective Management Organisation – C.M.O.), σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/26/ΕΕ.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί τη συνέχεια της απόλυτης συμμόρφωσης του Ομίλου μας προς τη νομοθεσία της ΕΕ, ειδικά μετά την αναγνώριση της RadioPro Ltd από το Intellectual Property Office του Ηνωμένου Βασιλείου, που τιμητικά τη συμπεριέλαβε στην επίσημη λίστα με τους κρατικά αποδεκτούς «Οργανισμούς αδειοδότησης και οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης» («Licensing bodies and collective management organisations»).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ