Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σύζυγος και κόρη σκότωσαν τον 49χρονο


Στην άμεση εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άτυχο άνδρα μαχαίρωσαν (σ.σ. ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για αιχμηρό αντικείμενο) η 45χρονη γυναίκα του και η 18χρονη κόρη του τα ξημερώματα της Κυριακής (14/06).

Τον 49χρονο βρήκε στο διαμέρισμα επί της οδού Ιθάκης, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο γιος του το βράδυ της Κυριακής και αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα του και την αστυνομία.

Από την εξερεύνηση του χώρου δεν φαινόταν να υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, γεγονός που απομάκρυνε το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη ή των δραστών να ήταν η ληστεία.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να παίρνουν από νωρίς καταθέσεις από το περιβάλλον του άτυχου ιδιοκτήτη ταξί και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Και γρήγορα έφτασαν στη σύζυγό και στην κόρη του θύματος οι οποίες είχαν πετάξει το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη!

Σήμερα η 45χρονη και η κόρη του αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δείτε βίντεο του thestival, λίγα λεπτά μετά τον εντοπισμό του πτώματος:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ανακοίνωσή της για την άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει τα εξής:

«Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 49χρονου ημεδαπού (σχετικό το από 15-06-2020 δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Υπηρεσία μας).

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες και συνελήφθησαν χθες (15-06-2020), η 45χρονη γυναίκα και η 18χρονη κόρη του θύματος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθείσες, ξημερώματα της (14-06-2020), ενεργώντας από κοινού, αφού εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου, τον ακινητοποίησαν και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τον τραυμάτισαν θανάσιμα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα στον τράχηλο και την δεξιά παρειά.

Μετά την εγκληματική πράξη, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος. Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ