Μαρκέλλα: Η τσάντα με τα 50ευρα, η μεταμφίεση και το κρησφύγετο της 33χρονης


Νέα στοιχεία για την δράση της 33χρονης που άρπαξε την Μαρκέλλα 

Αποκαλυπτικά βίντεο από τις κινήσεις της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη λίγα 24ωρα πριν από τη σύλληψή της έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την απελευθέρωση της μικρής κατευθύνθηκε στην Κατερίνη μισθώνοντας κατοικία για να διαμείνει αλλά και κάνοντας κάποιες αγορές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Παρά το γεγονός ότι προσπαθούσε να μη δώσει στόχο πολλοί ήταν εκείνοι που δεν άργησαν να στρέψουν την προσοχή επάνω της.

Μαρτυρίες ανθρώπων που συνδιαλέχθηκαν μαζί της αναφέρουν μάλιστα ότι κυκλοφορούσε με πάρα πολλά χρήματα στην τσάντα της ενώ ήταν και αρκετά γενναιόδωρη στα φιλοδωρήματα που άφηνε στις καφετέριες που επισκέφθηκε.

Ο δικηγόρος της 33χρονης μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε πως η 33χρονη δεν έχει να κάνει με κανένα κύκλωμα, και πως πρόκειται για χρήματα που έβγαλε νόμιμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το MEGA, το πρωί του Σαββάτου (20/06) τουλάχιστον τέσσερα μέλη της οικογένειας της ανήλικης προσήλθαν στην Εισαγγελία προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να βγει το πόρισμα για την επιμέλειά της.

Στο μεταξύ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται οι κινήσεις της 33χρονης γυναίκας που άρπαξε το 10χρονο κορίτσι.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διερευνούν την πιθανότητα η δράστις να είχε συνεργούς ή ακόμα και να αποτελεί μέλος ενός ευρύτερου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ