Ναόμι Κάμπελ: Πρώτη φορά στον φακό έγχρωμης γυναίκας φωτογράφου για τη Vogue


Μια ιστορική φωτογράφηση για τη Vogue Ισπανίας έκανε η Ναόμι Κάμπελ.

Η Ναόμι Κάμπελ, με το μοναδικό, ατίθασο στυλ της, πόζαρε για το εξώφυλλο της ισπανικής Vogue.

Είναι η έκτη φορά που φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης, αλλά όπως είπε αυτή τη φορά πρόκειται για ιστορικό γεγονός. Θεωρεί ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά στα 34 χρόνια της καριέρας της στο modeling.

Όταν έκανε την πρώτη φωτογράφησή της για τη Vogue πριν από 32 χρόνια, η μακιγιέζ δεν είχε μέικ απ στο χρώμα της επιδερμίδας της. Έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά το αποτέλεσμα έδειχνε περίεργο, το χρώμα του δέρματός της θύμιζε περισσότερο γκρι.

Όπως είπε η Ναόμι Κάμπελ, τα χρόνια πέρασαν, οι καιροί άλλαξαν και τώρα είναι η πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα της που φωτογραφίζεται για τη Vogue από μαύρη φωτογράφο.

Η Ναόμι ευχαρίστησε τη φωτογράφο Nadine Ijewere και έγραψε “Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο άγχος είχα. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου των 34 ετών που φωτογραφήθηκα από μαύρη φωτογράφο για τη Vogue. Ήθελα να ανταπεξέλθω σε αυτό που οραματιστήκαμε”.

https://www.instagram.com/p/CBv2-FLHV0j

Στην ανάρτησή της η Vogue Ισπανίας γράφει: “Το είδωλο Ναόμι φωτογραφήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Λος Άντζελες και η φωτογράφηση αυτή είναι αφιερωμένη στην οικογένεια, την κοινωνική και δημιουργική συλλογική κοινότητα. Είναι το έκτο εξώφυλλο της Ναόμι Κάμπελ για την ισπανική Vogue από το 1991.”

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ