Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με τις περιπτώσεις. Αναπτύξτε την επικοινωνία σας και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες γνωριμίες. Διαχωρίστε τη σχέση σας και ενταχθείτε σε καταστάσεις που σας ταιριάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του. Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλουν αντιμετωπίστε τις με χιούμορ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας για να βρείτε έναν τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται επειδή δεν ξέρετε τι θέλετε.

ΛΕΩΝ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, όμως μην είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις των συναισθημάτων σας. Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας, τώρα που νιώθετε πιο δυνατοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας για να έρθει η εδραίωσή σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Αναθεωρήστε κάποιες απόψεις που έως τώρα σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε. Αποδεχθείτε τον σύντροφό σας όπως είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε τι θέλετε, σύμφωνα με τα δικά σας γούστα, και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού χώρου που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας. Με τις κατάλληλες ενέργειες θα συμβάλετε στην επαγγελματική σας επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες. Μη φοβηθείτε να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας για να γίνεστε κατανοητοί. Η παρουσία σας θα είναι έντονη και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενα αόρατο χέρι θα πραγματοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here