Ο ψευτογιατρός ετοίμαζε «κλινική» στο Ελληνικό με βοήθεια από το… Βατικανό


Σύμφωνα με στοιχεία και καταθέσεις που έχουν λάβει οι αρχές, ο 47χρονος ψευτογιατρός φέρεται να είχε πείσει γιατρό πως θα τον κάνει διευθυντή σε κλινική στο Ελληνικό που θα έχτιζε το… Βατικανό

Μέχρι και ως δημιουργός μιας… πολυεθνικής κλινικής στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 82 σε υποτιθέμενη συνεργασία με το Βατικανό, στην οποία τάχα θα μεταφέρονταν με ιδιωτικές πτήσεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος ασθενείς από τις ΗΠΑ κι άλλες περιοχές του κόσμου, εμφανιζόταν ο δαιμόνιος ψευτογιατρός που θεωρείται – ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Ασφάλειας Αττικής – ότι εξαπάτησε τουλάχιστον 150-200 ασθενείς και προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 5-6 αυτών με τις ολέθριες συμβουλές του.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», στο γκαράζ του εν λόγω κτηρίου, στη Λ. Βουλιαγμένης, το οποίο ανακαινίζεται, εμφάνισε στους προσκεκλημένους του, τρία θωρακισμένα τζιπ που φαίνεται πως χρησιμοποιούνταν από την ομάδα ασφαλείας της κλινικής, με το φόβο μιας άγνωστης μεγάλης απειλής, λέγοντας τους, ότι τα τζιπ είχαν παραχωρηθεί από αμερικανική επενδυτική εταιρεία, της οποίας υποτίθεται πως ήταν διοικητικό στέλεχος.

Ακόμη, ο ψευτογιατρός ανέφερε σε γιατρούς κι ιδιώτες που θα συμμετείχαν σε αυτό το τεράστιο πρότζεκτ της Λεωφόρου Βουλιαγμένης ότι θα οργάνωνε σύστημα υποδοχής των ασθενών στο Ελευθέριος Βενιζέλος κι ότι είχε συμφωνήσει με δήμαρχο των νότιων προαστίων ώστε να προχωρήσει στην αναμόρφωση του ευρύτερου χώρου γύρω από την κλινική.

Σύμφωνα με τις αναφορές του, η κλινική θα λειτουργούσε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αλλά υπήρξε καθυστέρηση λόγω κοροναϊού.

Ο ψευτογιατρός, φέρεται να είχε πείσει γιατρό πως θα τον κάνει διευθυντή στην κλινική στο Ελληνικό. Επίσης, φέρεται να τον είχε πείσει ότι θα μεσολαβούσε, ώστε ο γιατρός να μετακληθεί στην Ελληνική Αστυνομία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ