Σαρακιώτης σε Γεωργιάδη: «Πού είναι οι μπουλντόζες κ. υπουργέ των ερειπίων»


Αιχμηρή κριτική για το Ελληνικό και απάντηση από τον υπουργό Ανάπτυξης.

Αντιπαράθεση στο Twitter είχαν ο βουλευτής Φθιώτιδος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σαρακιώτης και ο υπουργός Άνάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφορμή στάθηκε η εκκίνηση του έργου στο Ελληνικό, με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ρωτάει ευθέως τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «πού είναι οι μπουλντόζες;».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σαρακιώτης έγραψε στο Twitter απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη: «Κύριε Υπουργέ @AdonisGeorgiadi βρέθηκα σήμερα στο #Ελληνικό για συνεδρίαση της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ & ψάχνω να βρω τις μπουλντόζες. Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί δε μπορώ να τις βρω από το πρωί;;;».

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη ήρθε λίγο αργότερα, με τον υπουργό να δείχνει ενοχλημένος από τις ερωτήσεις του Λοκρού βουλευτή. «Τώρα, τι να απαντήσω σε αυτόν τον κύριο;», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο Γιάννης Σαρακιώτης δεν άφησε να… πέσει κάτω η απάντηση Γεωργιάδη και απάντησε: Κύριε Υπουργέ @AdonisGeorgiadi των Χαλασμάτων και των Ερειπίων, για τις ικανότητες σας στο «γκρέμισμα» και τον τρόπο να το πλασάρετε ως κατόρθωμα δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Άλλωστε έχετε διακριθεί στις τηλεπωλήσεις. Για τις άλλες έχουμε αμφιβολία… #Ελληνικό

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ