Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Εχει φτάσει η στιγμή που δεν περνάει το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση και αποδεχθείτε τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ. Επιβάλλεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί σίγουρα η πτώση των εσόδων σας δεν είναι κάτι που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση γενικών διαδικασιών που προωθούν μια εργασιακή και επαγγελματική ανάπτυξη. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και η τύχη είναι με το μέρος σας για να τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ: Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε και να γίνουν τα πάντα πιο ενδιαφέροντα. Πολλοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε κάτι πρωτότυπο ή να αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά. Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ό,τι σας προσφέρει.

ΖΥΓΟΣ: Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε ότι όλα γίνονται στο τέλος. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα, προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά. Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνεται η αιτία καθημερινών προστριβών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη. Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις προτού γίνουν πιο πολύπλοκες και μη γίνεστε ευάλωτοι σε ό,τι προκύπτει. Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικότερα με τις εκκρεμότητές σας. Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε στις επιφανειακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν περνάει από το χέρι σας αναβάλλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις. Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού φίλου σας. Ξεπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις προσωπικές σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζητώντας πλήρη υποταγή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας γίνεστε καταπιεστικοί. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι είναι να παραμείνετε σωστοί. Εάν είστε συνειδητοποιημένοι, θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώ

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ