Το Γωγουλίνι αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε και μιλά για τις… αρπαχτές μετά το «The Wall» (video)


Τη Γωγώ Γαρυφάλλου, γνωστή και ως «Γωγουλίνι», την γνωρίσαμε μέσα από το reality «The Wall». Με τα νάζια της είχε κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Μετά από το παιχνίδι είχε παρουσιάσει διάφορες εκπομπές όπως την «Opa Opa» και τους «Καλλιτέχνες». Η ίδια έκανε ένα πέρασμα και από το τραγούδι. Συνεργάστηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με την οικογένεια Φλωρινιώτη αλλά μετά αποφάσισε να κάνει solo καριέρα.

Η «Lady Gogo», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και μίλησε για την βάφτιση που ετοιμάζει στην μικρή της κορούλα. Επίσης αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον πρώην σύζυγό της 15 μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού τους αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερο παιδί:

«Έχω μιλήσει ανοικτά για τον χωρισμό μου. Χώρισα 15 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης μου, αλλά έχω άψογη σχέση με τον μπαμπά της μικρής. Δεν ταιριάξαμε, δεν τον ήξερα και πολύ. Εννοείται ότι στη βάφτιση θα είναι και ο μπαμπά της κόρης μου. Θα πάρει το όνομα της μαμάς μου, Καλλιόπη, και Αλίκη που είναι η μαμά του πρώην συντρόφου μου. Αυτό το παιδί γεννήθηκε απλά για μένα. Και από εκεί που δεν ήθελα παιδιά, τώρα θέλω να κάνω κι ένα αγοράκι.»

Την επιθυμία της να επιστρέψει στον χώρο της τηλεόρασης εξέφρασε το Γωγουλίνι στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», αναφέροντας πως έχει εμπειρία σε αυτόν τον τομέα και ότι νιώθει αδικημένη.

«Δουλεύω πολύ, δεν μπορώ να κάτσω. Από τα 14 μου είμαι στην τηλεόραση, άσχετα αν είμαι αδικημένη, αυτό δεν θα το σχολιάσω. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να μου δώσει ένα ρόλο γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια.»

Όσο αναφορά ζωή της, μετά το reality «The Wall», αναπόλησε τις παλιές καλές εποχές καθώς εκμυστηρεύτηκε την αμοιβή που έπαιρναν ως διάσημοι στις επαρχιακές πόλεις, από τις λεγόμενες «αρπαχτές»:

Όταν βγήκα από το “The Wall” μας καλούσαν από μαγαζιά στην επαρχία, οι λεγόμενες “αρπαχτές”, να κάτσουμε για ένα ποτό και να πάρουμε λεφτά. Θυμάμαι ότι μας καλούσαν στην επαρχία και τους λέγαμε ότι για να πιω ένα ποτό θέλω, με τα σημερινά λεφτά, ένα χιλιάρικο. Και την άλλη μέρα τα λεφτά ήταν στην τράπεζα»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ