Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις – Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από την Αστυνομία


Οι γερμανικές Αρχές θα παρουσιάσουν «πολύ σημαντικά στοιχεία».

Νέες, ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, καθώς οι γερμανικές Αρχές θα παρουσιάσουν σήμερα «πολύ σημαντικά στοιχεία»

Αυτή την στιγμή, πρώτος ύποπτος είναι ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρίκνερ, όμως δεν υπάρχουν σημαντικά στοιχεία να «δέσουν» τον 43χρονο, με τις κατηγορίες για αρπαγή και δολοφονία της Μαντλίν.

Όμως ένα νέο στοιχείο, φαίνεται πως οδήγησε τους Γερμανούς σε μια πολύ σημαντική ανακάλυψη.

Η εκπομπή «Crimewatch» (το γερμανικό «Φως στο Τούνελ) ενημέρωσε την Εισαγγελεία για πολύ σημαντικά ευρήματα, 16 στον αριθμό, σύμφωνα με την Sun, τα οποία πιθανότατα θα καταφέρουν να ενοχοποιήσουν τον Μπρίκνερ.

Ένα από αυτά, είναι και ένα τηλεφώνημα που έλαβε ο Μπρίκνερ την βραδιά που εξαφανίστηκε η Μαντλίν από το Αλγκάρβε, διάρκειας μισής ώρας.

«Έχω την εντύπωση πως η θηλιά γύρω από τον ύποπτο έχει αρχίσει να σφίγγει αρκετά», δήλωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής Rudi Cerne.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γερμανική Εισαγγελεία αρνήθηκε την αποφυλάκιση του Μπρίκνερ, με τους δικηγόρους του να προσφεύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Ο Μπρίκνερ έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής που του είχε επιβληθεί για διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο οι Γερμανοί προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποφυλάκισή του λόγω της υπόθεσης Μαντλίν.

Την ίδια ώρα, από την Πορτογαλία, υποστηρίζουν πως οι Αρχές εντόπισαν στα πηγάδια του Vila do Bispo, περισσότερα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μπρίκνερ.

Οι αστυνομικοί είναι σίγουροι – Εκεί βρίσκεται το πτώμα

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως θα συνεχιστούν οι έρευνες σε άλλα 20 πηγάδια, σε ένα εκ των οποίων, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, βρίσκεται η σορός της Μαντλίν. Μάλιστα, το σύστημα των πηγαδιών οδηγεί σε φρεάτια, τα οποία θα ερευνηθούν ενδελεχώς.

Οι ερευνητές της αστυνομίας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Μαντλίν κατέληξε σε ένα από τα πηγάδια, είτε ζωντανή, είτε νεκρή, από τον απαγωγέα της και βιαστή της, Κρίστιαν Μπρίκνερ.

«Είναι μια περίοδος αγωνίας και πόνου. Η οικογένεια δεν έχει καμία απολύτως ιδέα για τα στοιχεία που αναφέρει η αστυνομία, πως η Μαντλίν είναι νεκρή. Δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι συνέβη», σχολίασε μέλος της οικογένειας Μακάν.

Από την άλλη, η εφημερίδα Sun, επικαλείται πηγές από την πορτογαλική αστυνομία: Είναι σχεδόν απίθανο να είναι τα τελευταία πηγάδια αυτά που ερευνήθηκαν. Ήταν τα πιο κοντινάστο σπίτι του Μπρίκνερ. Θα ελεγχθούν 20 ακόμα».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ