Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Δημήτρης Μηλιώνης έδωσαν τέλος στην σχέση τους


Χωρισμός στο άψε σβήσε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Δημήτρη Μηλιώνη που όπως φαίνεται δεν τα βρήκαν, αν και την περίοδο της καραντίνας το προσπάθησαν πολύ.

Μάλιστα, στις 12 Ιουλίου η «Espresso» είχε γράψει ότι κάτι τρέχει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Δημήτρη Μηλιώνη! Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος της Δήμητρας Αλεξανδράκη, είχαν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, ξεκινώντας μια τρυφερή συναισθηματική σχέση.

Oι αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» επιβεβαιώθηκαν στις 13 Ιουλίου για τον νέο έρωτα της Σπυροπούλου με τον Μηλιώνη και μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς από την ίδια την Queen Dina στον αέρα του τελικού «Just the 2 of us»! Η… σιωπή της και το αμήχανο χαμόγελό της στις απανωτές ερωτήσεις του Νίκου Κοκλώνη για το νέο ειδύλλιό της αλλά και η γυριστή που του έκανε, όταν τη ρώτησε ευθέως τι… παίζει, κόβοντας τον διάλογό τους και ρωτώντας τον Σταμάτη Φασουλή πώς του φάνηκε η ερμηνεία της, έκρυβαν την αλήθεια για τον νέο δεσμό της… Άνθρωποι από το πολύ φιλικό περιβάλλον του Δημήτρη Μηλιώνη μάς τόνισαν όμως ότι ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να βγάλει από την καρδιά του την πρώην αρραβωνιαστικιά του Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία ήταν μαζί από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2020, δηλαδή για έξι χρόνια, με κάποια μικρά διαλείμματα. Από την άλλη μεριά, ο Δημήτρης Μηλιώνης, αν και χαίρεται τη συντροφιά της Κωνσταντίνας, φαίνεται να έχει άλλα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς και αυτά είναι προς το μελαχρινό… Άξιζε να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα που οργίαζαν οι φήμες για το ειδύλλιο της Σπυροπούλου με τον Μηλιώνη, οι οποίες και επιβεβαιώθηκαν με την κοινή τους εμφάνιση στη Μύκονο, η Αλεξανδράκη, η οποία είναι φίλη με την Ιωάννα Τούνη και κάνει και αυτή διακοπές στο νησί των ανέμων, βρήκε την ευκαιρία και εκτόξευσε μια «απειλή», που μάλλον είχε συγκεκριμένους αποδέκτες, δηλαδή, τους Μηλιώνη – Σπυροπούλου…

Σε φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη η Αλεξανδράκη, που πρόσφατα έκανε σοβαρό χειρουργείο στο πόδι έπειτα από ατύχημα που είχε, έγραψε με νόημα: «Τώρα να πατήσω το ποδαράκι μου και να το βάλουν οι άλλοι στα ποδαράκια». Να σημειωθεί ότι το μοντέλο δεν έχει εμφανιστεί με κάποιο σύντροφο μετά τον χωρισμό της από τον Μηλιώνη. Άρα, μήπως δημιουργείται κλίμα επανασύνδεσης, τώρα που Σπυροπούλου και Μηλιώνης είναι μόνο φίλοι; Ο καιρός θα δείξει.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ