O James Bond, Ντάνιελ Γκρεγκ δεν θυμάται ποια είναι η Τόνια Σωτηροπούλου (video)


Η Τόνια Σωτηροπούλου, έγινε ευρέως γνωστή από πρωταγωνιστικό της ρόλο στην βρετανική ταινία «Βerberian Sound Studio» μαζί με τον ηθοποιό Toby Jones αλλά και από τη συμμετοχή της στην ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ, Skyfall ως κορίτσι του James Bond.

Καλεσμένη βρέθηκε χθες στην εκπομπή «ΦΛΕΡΤ», και μεταξύ άλλων μίλησε και για την συμμετοχή της, σε αυτή την παγκοσμίου φήμης ταινία, κάνοντας της ένα mini αφιέρωμα.

Ένα απίθανο όμως περιστατικό, έκανε τη στιγμή λίγο άβολη…

Όταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ντάνιελ Γκρεγκ, ρωτήθηκε αν θυμάται την Τόνια Σωτηροπούλου, ο ίδιος με άνεση απάντησε πως την θυμόταν αλλά ανέφερε μία σκηνή που, νόμιζε ότι είχαν παίξει μαζί, από την ταινία Spectre του 2015, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου συμμετείχε στην ταινία Skyfall to 2012.

«Θυμάστε τη συνεργασία σας με την Τόνια Σωτηροπούλου»;

«Ναι, στο Μεξικό. Ήταν φανταστική ανάμνηση. Εκεί γυρίσαμε μια εξαιρετική σκηνή. Κάναμε αναπαράσταση της γιορτής των νεκρών. Έμαθα ότι η παρέλαση που γυρίσαμε τότε, γίνεται πια κάθε χρόνο στην πόλη του Μεξικό» ήταν η επική του απάντηση.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Νάντια Κοντογεώργη, ντράπηκε και ανέφερε: «Μετά από αυτή την παταγώδη αποτυχία στο πασάρισμα του θέματος… Ντροπή!»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ