Άγρια κακοποίηση πίσω από την Ψυχώ στην Καλλιθέα! Στο ψυχιατρείο η κόρη που κρατούσε το πτώμα της μητέρας της στην ντουλάπα


Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους τα όσα εκτυλίσσονται, από χθες το βράδυ, στην Καλλιθέα, οπότε και αποκαλύφθηκε ότι μια 58χρονη κρατούσε κλεισμένο, επί τρεις ολόκληρες εβδομάδες,  το πτώμα της μητέρας της μέσα σε μια ντουλάπα.

Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις γειτόνων, η 58χρονη, η οποία μεταφέρθηκε σήμερα με εισαγγελική εντολή σε ψυχιατρικό ίδρυμα, είχε βιώσει από πολύ μικρή ηλικία, το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Όλοι την χαρακτηρίζουν ως ένα ταλαιπωρημένο και βασανισμένο πλάσμα, που έπεφτε θύμα άγριας κακοποίησης από τον πατέρα της δίχως η μητέρα της να μπορεί να την βοηθήσει.

Μάλιστα, όπως λένε, όταν πια ενηλικιώθηκε, μετακόμισε στη Ρόδο, όπου εργαζόταν και επέστρεψε στην οικογενειακή κατοικία όταν πληροφορήθηκε πως πέθανε ο πατέρας της. Οι γείτονες θυμούνται μια γυναίκα που ζωγράφιζε καρδιές σε εξωτερικές επιφάνειες του σπιτιού, χαιρετούσε τον κόσμο, ενώ καθόταν για ώρες σε μια συγκεκριμένη γωνιά της ταράτσας. Πολλές φορές ερχόταν σε έντονη αντιπαράθεση με την 92χρονη μητέρα της σε βαθμό που την έδιωχνε από το σπίτι.

Η 58χρονη, μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 92χρονης στην ντουλάπα, στην κατάθεσή της είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της πέθανε από φυσικά αίτια στις 7 Ιουλίου και πως δεν ενημέρωσε κανέναν καθώς δεν είχε χρήματα για την ταφή της. Ωστόσο ο ιατροδικαστής αναμένεται σήμερα να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου της ηλικιωμένης. 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ