Τα ερωτευμένα ζευγάρια Συνατσάκη, Σταματάκης, Σρόιτερ και Μπούκη εθεάθησαν σε κοινές εξόδους


Ερωτευμένα ζευγάρια σε κοινές εξόδους. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης πραγματοποίησαν κοσμική εμφάνιση έπειτα από αρκετό καιρό.

View this post on Instagram

Το χαμόγελο που έχεις όταν νιώθεις ότι έκανες ένα μικρό καλό. Το μικρό καλό μου είναι που αγόρασα αυτό το t-shirt και θα σας εξηγήσω γρήγορα γιατί! • Η ένωση “Μαζί Για Το Παιδί” και η νεότερη γενιά εθελοντών της, οργάνωσαν την πρωτοβουλία “Together We Create” και παρέα με 8 εικαστικούς δημιούργησαν αυτά τα συλλεκτικά t-shirt που μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά από την @kalogirou_official Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση οικογενειών που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες λόγω του covid-19 και όσων επέφερε • Αν ψάχνατε ένα μικρό καλό, βάλτε κι αυτό στις επιλογές σας ♥️

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on

Η όμορφη παρουσιάστρια και youtuber και ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκαν στο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως, όπου και παρακολούθησαν την παράσταση «Έλα μια βόλτα» με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Οι δύο νέοι έφτασαν μαζί στο θέατρο και πόζαραν αγκαλιά στον φακό, δείχνοντας πως έχουν πλέον αφήσει πίσω τους τη… φοβία που είχαν για τους παπαράτσι στην αρχή του ειδυλλίου τους. Στο μεταξύ, ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του Ιωάννα εθεάθησαν στο Akanthus ν’ απολαμβάνουν το ποτάκι τους.

Ο δυναμικός anchorman του Alpha και η εντυπωσιακή σύζυγός του δεν μας έχουν συνηθίσει σε τακτικές κοσμικές δίνουν το «παρών», κι έτσι όταν εμφανίζονται σε κάποιο μοδάτο στέκι πάντοτε τα φλας αστράφτουν επάνω τους. Έτσι έγινε κι αυτή τη φορά, με τους δυο τους να χαμογελούν ευγενικά στους φωτογράφους και στο τέλος της βραδιάς ν’ αποχωρούν πιασμένοι τρυφερά από το χέρι.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ