Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για τα γενέθλια του Αντώνη Βαρδή: «Τώρα το σπίτι σου γέμισε παιδικά χαμόγελα»


Έξι χρόνια έχουν περάσει σχεδόν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής. Ο χαμός του αγαπημένου ερμηνευτή προκάλεσε απαράμιλλη θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο σπουδαίος τραγουδιστής, με τη βελούδινη φωνή του και τα υπέροχα τραγούδια του έχει χαραχτεί στη μνήμη όλων.

Σαν σήμερα είχε γεννηθεί, ο αλήστου μνήμης, τραγουδιστής. Αυτή τη σημαντική μέρα, δεν θα μπορούσε να την ξεχάσει ο γιος του, Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του πολυαγαπημένου του πατέρα, εκφράζοντας την αγάπη του και το πόσο του λείπει αυτή τη ξεχωριστή μέρα.

«Χρόνια σου πολλά μπαμπά. Λένε πως δεν εύχεσαι σε ανθρώπους που έχουν φύγει απ τη ζωή. Για μένα δεν έφυγες ποτέ όμως. Θα είσαι για πάντα εδώ. Λείπεις πολύ να ξέρεις.Το σπίτι σου ήταν πάντα γεμάτο με μελωδίες. Τώρα πλέον πέρα απ τις μελωδίες έχει και πολλά παιδικά χαμόγελα και αυτό θα σε χαροποιούσε πολύ. Σαγαπάω κάθε μέρα πιο πολύ #antonisvardis #vardis @antonis_vardis @vardisantonis»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ