Σάλος με το ροζ σκάνδαλο στη showbiz: Η αγαπημένη των celebrity, o γυμναστής και τα 5 παιδιά – Τύφλα να έχει ο δίγαμος της Εύβοιας


Από τις ιστορίες που σε αφήνουν άφωνο όταν τις ακούς. Μετά το σκάνδαλο με τον δίγαμο γιατρό της Εύβοιας, έσκασε νέο ροζ σκάνδαλο, αυτή τη φορά μέσα στη showbiz

Αυτή, με εξωτική ομορφιά και δυο ανήλικα παιδιά, γνωστή στον κύκλο των celebrities αφού είναι από τις πιο φημισμένες αισθητικούς. Αυτός, λίγο πριν τα 50 με τρία παιδιά και σύζυγο που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μόνιμα, ενώ αυτός δραστηριοποιείται ως γυμναστής στα νότια προάστια παίζοντας το ελεύθερος και ωραίος, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια σε παντρεμένες και μη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν καιρό από κοινές παρέες και αποφάσισαν να ζήσουν τον παράφορο έρωτά τους. Κάποια μάτια τους είδαν, ψίθυροι άρχισαν να ακούγονται και σύντομα το love story των celbrities.

Από την άλλη πλευρά, ο ζεν πρεμιέ το παίζει πραγματικά σε διπλό ταμπλό. Και αυτό διότι ανά δυο μήνες μπαίνει στο αεροπλάνο και πηγαίνει για λίγες ημέρες στην οικογένειά του σα να μη τρέχει τίποτα, δικαιολογώντας την απουσία του στην παράνομη σχέση του ως ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους.

Άλλωστε τα χιλιόμετρα είναι πολλά και οι ψίθυροι δεν φτάνουν μέχρι τη Καλιφόρνια και τη νόμιμη σύζυγό του, όπως και το αντίθετο. Η παράνομη σχέση δεν μπορεί να ξέρει ότι εκεί που πάει δεν είναι για επαγγελματικό ταξίδι, αλλά για να επισκεφτεί τη γυναίκα του αλλά και τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί της.

Οι ψίθυροι στα πηγαδάκια της showbiz δίνουν και παίρνουν, ενώ σύντομα θα αποκαλυφθεί όλο το γαργαλιστικό παρασκήνιο της παράνομης σχέσης.

Ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ