Ο πολύφουρνος που έχει εντυπωσιάσει τα βόρεια προάστια της Αττικής λέγεται “Αλώνι”


Στη γωνία της Αγωνιστών και Βύρωνος στη Πεύκη, υπάρχει ένα κατάστημα που έχει μόνο θετική ενέργεια. Οι γεμάτες ενέργεια και χαμόγελα παρουσίες του θα σου φτιάξουν από πολύ νωρίς το πρωί τη μέρα με το πιο γλυκό “καλημέρα” της ημέρας

Το “Αλώνι” δεν είναι ένας φούρνος της γειτονιάς απλά. Είναι ένας πολυχώρος, γεμάτος θετικά vibes, δεκάδες είδη ψωμιού, μοναδικό καφέ, απίστευτα αλμυρά και γλυκά σνακ και τους τελευταίους μήνες, με σπιτικές μυρωδιές από μαγειρευτό φαγητό!

Στο “Αλώνι” μπορείς να φας υγιεινά όλες τις ώρες της ημέρας, αρκεί να εμπιστευτείς τις επιλογές που θα σου προτείνουν οι άρτια ενημερωμένες κοπέλες που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο του πολυφούρνου. Πρόσεξε, δεν θα σου δώσουν ότι να ναι, αλλά αυτό που ταιριάζει στην όρεξή σου την ώρα που θα το ζητήσεις.

Όλα τα είδη που υπάρχουν στο κατάστημα είναι χειροποίητα και επιλεγμένα ένα προς ένα. Αυτός είναι και ο λόγος που η φήμη του καταστήματος δεν άργησε να επεκταθεί και εκτός Πεύκης. Δεκάδες πελάτες από το Μαρούσι, το Νέο Ηράκλειο, την Λυκόβρυση, την Μεταμόρφωση αλλά και την Κηφισιά, θα κάνουν την καθημερινή τους στάση για να επιλέξουν το δικό τους ψωμί, τον άριστο καφέ τους, αλλά και τις σπιτικές λιχουδιές που θα βρουν σε αφθονία.

Όλα τα προϊόντα στο “Αλώνι” καθημερινά πηγαίνουν και σε πακέτο με δωρεάν delivery, καλώντας στο 210 8060950. Ολόφρεσκα, ζεστά και όπως ακριβώς θέλει να τα απολαύσει ο ουρανίσκος σας.

Το “Αλώνι” βραβεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στους κορυφαίους φούρνους της Αττικής

Η πρωτιά ήρθε σχετικά γρήγορα, αλλά αυτό ήταν ένα στοίχημα για τους ιδιοκτήτες του, που με πολύ προσωπικό κόπο και μεράκι κατάφεραν να κάνουν το “Αλώνι” έναν από τους κορυφαίους φούρνους της πόλης, κερδίζοντας από τα Best Greek Food Awards™ τη διάκριση τον περασμένο Σεπτέμβριο για το έτος 2018!

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Πεύκη Αττικής

Διεύθυνση: Αγωνιστών 63 & Βύρωνος, 151 21

Τηλ.: 210 80 60 950

Delivery: ΝΑΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Σάββατο: 06:00 π.μ. – 21:00 μ.μ.
Κυριακή: 08:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

Site: 

Facebook page: Αλώνι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ