Πέτσας: Αποφάσεις άμεσα για τον συνωστισμό στα ΜΜΜ


Για άμεση λύση, ακόμα και εντός των επομένων ημερών έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στο πρόβλημα που εντοπίζεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και την διασπορά του κορονοϊού.

Μιλώντας στο Blue Sky είπε πως εντός των επόμενων δύο ημερών, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις. «Το καλοκαίρι είχαμε προχωρήσει σε τριπλό σχέδιο για ενίσχυση στις συγκοινωνίες, αλλά παίρνει χρόνο και ψάχνουμε αναγκαστικά για άλλες λύσεις. Θέλουμε μία με δύο ημέρες γι’ αυτό. Μας προβληματίζει το τι θα κάνουμε με την πυκνότητα των λεωφορείων. Όσο πυκνώνουν θα σταματήσει και η πίεση στο Μετρό. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το ψάχνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πέτσας: Δεδομένες οι κυρώσεις σε Τουρκία

Θετικό βήμα χαρακτήρισε την επανέναρξη των συνομιλιών Ελλάδας – Τουρκίας ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Εκτίμησε ότι είναι δεδομένη η απόφαση της ΕΕ για κυρώσεις σε βάρος της Τουρκιάς.

«Το ζήτημα είναι, πως θα ενεργοποιούνται αυτές οι κυρώσεις αν η Τουρκία δεν συμμορφωθεί γιατί η Ευρώπη δεν μας έχει συνηθίσει στις γρήγορες διαδικασίες», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πέτσας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν ακόμα και πριν την Σύνοδο Κορυφής μου μετατέθηκε για την 1 και 2 Οκτώβριου.

«Όλα είναι στο τραπέζι», τόνισε μιλώντας στην στην ΕΡΤ.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με την Κύπρο και τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ