Μεξικό: Συγκλονίζει η σύζυγος Έλληνα που πέθανε από κορονοϊό – «Παρέλαβα μόνο την τέφρα του»


Η ίδια θυμώνει με τους αρνητές του κορονοϊού

Θλίψη προκαλούν τα λόγια της Ελληνίδας που έχασε τον σύζυγό της από κορονοϊό στο Μεξικό. Όπως αναφέρει η ίδια δεν κατάφερε ούτε να θάψει τον σύζυγό της. Παρέλαβε μόνο την τέφρα του, κι αυτό μετά από αγώνα και χωρίς καμία βοήθεια.

Όλα έγιναν, όπως αναφέρει στο MEGA, με έξοδα δικά της και την βοήθεια φίλων και γνωστών. «Κανείς δεν φρόντισε να έρθει». Έψαχνε στα «τυφλά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ώρα που η σύζυγος του 46χρονου Έλληνα Δημήτρη Κουμαργιά, αναζητούσε τα ίχνη του σε νοσοκομεία του Μεξικό. Ο Έλληνας οικονομικός διευθυντής ομίλου με έδρα το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, μεταφέρθηκε «χτυπημένος» από τον κορονοϊό σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής.

«Δεν είχε κανένα νόσημα, ούτε ήταν καπνιστής. Πίστευα ότι θα τα κατάφερνε», ανέφερε η σύζυγός του.

Θυμώνει με τους αρνητές του κορονοϊού

Μέσα στον πόνο της είναι αδύνατο να συγκρατήσει τον θυμό της, όταν κάποιοι, ενώ εκείνη έχει χάσει τον άντρα της με τέτοιον τρόπο, αρνούνται ακόμα ότι υπάρχει κορονοϊός.

«Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να φοράμε μάσκα όλη μέρα. Όμως τι επιλογή υπάρχει; Πρέπει να το κάνουμε».

Πέντε μήνες μετά, η Ιωάννα, προσπαθεί να βρει ξανά τις χαμένες της ισορροπίες. Είναι πια μάνα και πατέρας μαζί για ένα 8χρονο κοριτσάκι που έχασε ξαφνικά τη γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ