Πιρουνάκια grill: Ο καλύτερος γύρος της πόλης που δεν θα βρεις πουθενά αλλού (vid, pics)

16/11/2018 14:45

Έχει μακράν τον καλύτερο γύρο της πόλης και την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση. Έκανε ντεμπούτο πριν από 4 χρόνια και η φήμη εξαπλώθηκε σε χρόνο «dt» σε όλη την περιοχή των Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Βαρυμπόμπης

Αν θέλεις να φας πραγματικά γευστικά και σε έναν μοντέρνο περιβάλλον, η σάλα από τα «Πιρουνάκια» είναι το κατάλληλο σημείο για να δοκιμάσεις τα γευστικά μεγάλα και οικονομικά πιάτα τους.

Να πας και να φας τον γύρο τους… χθες!

Ο γύρος στα «Πιρουνάκια» είναι το talk of the town τα τελευταία 4 χρόνια. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που γίνεται ανάρπαστος από νωρίς το μεσημέρι. Όσες γυριέρες και αν είχαν, όσα κιλά αν έβαζαν, δεν θα έμενε στο τέλος γύρος ούτε για… δείγμα!

Ο γύρος στα «Πιρουνάκια» είναι ζουμερός, σωστά ψημένος και γευστικότατος. Τόσο γευστικός, που τρεις γυριέρες δουλεύουν όλη μέρα, κάθε μέρα ασταμάτητητα. Πάρτε μάτι τι εννοούμε στο βίντεο πιο κάτω:

Παντού πρωτιές για τα «Πιρουνάκια» – Πρόσφατα πήρε και το βραβείο από τα Best Greek Food Awards™

Κορυφαίο στα social media, κορυφαίο στο tripadvisor, ένα από τα κορυφαία ψητοπωλεία της Αττικής και στα Ελληνικά βραβεία γεύσης των Best Greek Food Awards™.

Τυχαίο; Καθόλου. Αναμενόμενο. Όσοι πάνε, τρώνε καλά, πληρώνουν λίγα και διαδίδουν την γευστική εμπειρία τους στα «Πιρουνάκια». Δείτε τα βραβεία που πήραν μόνο φέτος:

Σε ετοιμότητα πάντα…

…ακόμα και για την πιο απαιτητική παραγγελία…

…εντός και εκτός καταστήματος…

…και με έκπτωση «αφοσίωσης» για τους πιστούς πελάτες…

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Μενίδι Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Θρακομακεδόνων 131, 136 79

Τηλ.:  210 2430 600

Delivery: ΝΑΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Κυριακή: 12:00 μ.μ. – 01:00 π.μ.

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ

Site: www.pirounakia.gr

Facebook page: Πιρουνάκια grillΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης