Συναγερμός στη Λαμία: Κρούσμα κορονοϊού σε εργοστάσιο και στον στρατό


Κορονοϊός: Συναγερμός για νέο κρούσμα σε εργοστάσιο και σε μονάδα του στρατού στη Λαμία – Εν αναμονή των τεστ από τις προηγούμενες ιχνηλατήσεις.

Δύο νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στη Φθιώτιδα το βράδυ της Δευτέρας (19/10), παρά το γεγονός ότι ο ΕΟΔΥ στον ημερήσιο χάρτη του δεν ανακοίνωσε κάτι για την περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport θετικός στην covid-19 διαγνώσθηκε 49χρονος εργαζόμενος σε μεγάλη βιομηχανία της περιοχής θέτοντας σε συναγερμό το εργασιακό του περιβάλλον.

Θυμίζουμε ότι βρισκόμαστε ήδη σε αναμονή της ανακοίνωσης των 70 τεστ από άλλο εργοστάσιο της περιοχής, όπου την προηγούμενη εβδομάδα διαγνώσθηκε με κορoνοϊό εργαζόμενος της.

Κρούσμα και στο στρατό

Θετικός στο νέο κορoνοϊό όμως βγήκε σήμερα και ένας ακόμη 46χρονος στρατιωτικός που υπηρετεί σε μονάδα της Λαμίας. Δόθηκαν άμεσα οι οδηγίες για καραντίνα, ενώ ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των δικών του επαφών ώστε να μην υπάρξει διασπορά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο στρατιωτικός είχε πάνω από 10 ημέρες να πάει στη Μονάδα λόγω άδειας, ωστόσο θα γίνουν προληπτικές απολυμάνσεις σε χώρους που κινούνταν.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ