Τρέχεις και δεν φτάνεις; Δες τι πρέπει να έχεις ΠΑΝΤΑ στο backpack σου!


Γραφείο, γυμναστήριο, σχολή και ραντεβού -επαγγελματικά, ερωτικά και φιλικά. Οι μέρες σου είναι συνήθως γεμάτες με υποχρεώσεις και πολλές φορές, το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα βγαίνει με δυσκολία. Αν αισθάνεσαι πως τρέχεις και δεν φτάνεις και αν κάθε πρωί έρχεσαι αντιμέτωπη με το κρίσιμο δίλημμα του τι να βάλεις μες στο backpack σου, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα.

Ό,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου και ανεξαρτήτως πού θα σε οδηγήσει ο δρόμος σου, το σίγουρο είναι πως τα παρακάτω 10+1 items αξίζουν αξίζει να βρίσκονται κάθε μέρα στην αγαπημένη σου τσάντα. Για να μην χάνεις χρόνο, λοιπόν, κάθε πρωί -μέχρι να σκεφτείς τι θα χρειαστείς να πάρεις μαζί σου για να βγάλεις τη μέρα- και να είσαι πάντα καλυμμένη, συνέχισε να διαβάζεις!

Ένα φουλάρι ή ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά: Κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται άνετη και όμορφη κάθε στιγμή, πρέπει να έχει στην τσάντα της ένα φουλάρι ή ένα λαστιχάκι. Θα τα χρησιμοποιήσει στα μαλλιά της στο γυμναστήριο και το ραντεβού και θα νιώσει πιο σικ στη στιγμή.

Ένα USB: Είτε εργάζεσαι είτε σπουδάζεις ακόμη, η αλήθεια είναι πως καλό είναι να μην φεύγεις από το σπίτι σου χωρίς ένα USB «φλασάκι». Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει στο γραφείο ή τη σχολή οπότε, καλό είναι να είσαι πάντα προετοιμασμένη.

Ένα αποσμητικό και ένα άρωμα: Τρέχεις και δεν φτάνεις και τα ζεστά ρούχα που φοράς τον Χειμώνα σε κάνουν να ιδρώνεις περισσότερο από όσο θα ήθελες. Για να αισθάνεσαι και να μυρίζεις κάθε στιγμή όμορφα, λοιπόν, μην ξεχνάς να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα αποσμητικό και ένα άρωμα. Φρόντισε απλώς, να ψάξεις για μικρές συσκευασίες που δεν θα πιάνουν πολύ χώρο στο backpack σου -και φυσικά να περιέχουν όσο γίνεται λιγότερα βλαβερά συστατικά για τον οργανισμό σου!

Ένα λαχταριστό σνακ φτιαγμένο από φυσικά συστατικά: Απαραίτητη συμβουλή που δεν θα σε απογοητεύσει. Κάθε πολυάσχολο κορίτσι που προσέχει τον εαυτό του πρέπει να έχει πάντα μαζί του το κατάλληλο σνακ. Αν δεν θέλεις, λοιπόν, να στρέφεσαι στις γρήγορες και ανθυγιεινές επιλογές που υπάρχουν γύρω σου, φρόντιζε να προνοείς εγκαίρως για τις λιγούρες σου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ