Ανακοινώσεις Χαρδαλιά: Ραγδαία αύξηση των νεκρών – Tα νέα μέτρα στο δεύτερο lockdown


Στην συνέχεια, είπε ότι  ραγδαία είναι και η αύξηση των  κρουσμάτων αλλά και των διασωληνωμένων τις τελευταίες μέρες αλλά και την πίεση που δέχεται το σύστημα Υγείας.

Βρισκόμαστε σε ακόμη μια δοκιμασία, μια μάχη, έναν πόλεμο. Πρέπει να σταθούμε ενωμένοι, να προστατέψουμε όσους αγαπάμε, την πατρίδα», είπε αρχικά ο κ. Χαρδαλιάς κάνοντας έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις για να περιοριστεί ο ιός, ενώ από τα μεσάνυχτα επιτρέπεται για λόγους εργασίας και περιπτώσεις που αφορούν στην υγεία οι μετακινήσεις.

  • Υποχρεωτικό θα είναι το τεστ Pcr (αρνητικό) για όσους έρχονται με πτήσεις από το εξωτερικό, το οποίο να έχει γίνει πριν 48 ώρες.
  • Επιπλέον δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό.
  • Δίνεται παράταση δύο ημερών για κομμωτήρια, δηλαδή θα λειτουργήσουν κανονικά το Σαββατοκύριακο, η αναστολή λειτουργίας ξεκινάει από τις 6 το πρωί της Δευτέρας.
  • Κλειστά λύκεια, γυμνάσια και φροντιστήρια, όπου θα εφαρμοστεί η τηλεκπαίδευση, ενώ ανοιχτά θα μείνουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία.
  • Για τον αθλητισμό θα επιτρέπεται η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους και σε εσωτερικούς έως και 3 άτομα μαζί με τον προπονητή.

Επιτρέπεται επίσης η διεξαγωγή αγώνων μόνο της Super League και της Basket League, και ευρωπαϊκών αγώνων του Champions League, του Europa League, της EuroLeague και του Basketball Champions League”, με τις ειδικές συνθήκες που ισχύουν έως τώρα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ