Ερωτική επαφή: 13 σημεία στον άνδρα που θέλεις να αγγίξεις στο σεξ

Ερωτική επαφή: 13 σημεία που θέλεις να αγγίξεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι γυναίκες έχουν ορισμένα σημεία ευχαρίστησης και δεν είναι όλα μυστικά, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ και πού θέλουν οι άντρες να αγγίζονται;

Οι άνδρες έχουν επίσης μερικά σημεία ευχαρίστησης που τους κάνουν να τα χάνουν. Λοιπόν, πού να αγγίξεις έναν άντρα κατά τη διάρκεια του σεξ; Και αν νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, τότε ξανασκεφτείτε!  Λοιπόν, από που θα μπορούσες να ξεκινήσεις κατά την διάρκεια του φιλιού…

  1. Φίλα το λαιμό του: Ο λαιμός είναι μια ευαίσθητη περιοχή και μπορεί να προκαλέσει ξαφνικά ρίγη σε οποιονδήποτε. Τρίψτε το λαιμό του και τον φιλήστε αργά. Προχωρήστε προς το στήθος του και μετά επιστρέψτε στο λαιμό. Αυτό σίγουρα θα τον ενεργοποιήσει!
  2. Πιπίλησε τα αυτιά του: το αυτί είναι η πιο υποτιμημένη περιοχή όταν τον ξεσηκώνεις. Άγγιξε απαλά τα αυτιά του ή γλείψτε τα λίγο. Κανένας άντρας δεν μπορεί ποτέ να αντισταθεί σε μερικά βρώμικα ψιθυριστά λόγια στο αυτί του!
  3. Παίξε με το εσωτερικό των μηρών του: Εξερευνήστε λίγο την περιοχή γύρω του και αγγίξτε απαλά την εσωτερική περιοχή του μηρού του. Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό και θα το λατρέψει!
  4. Μην ξεχνάς το πρόσωπό του. Κάθε άντρας λατρεύει το απαλό άγγιγμα του χεριού μιας γυναίκας στο πρόσωπό του και γιατί όχι; Τα χέρια μας είναι εξαιρετικά μαλακά και όμορφα. Θα πρέπει να κατακτήσετε την τέχνη του πώς να ξυπνήσετε έναν άνδρα με άγγιγμα για να έχετε απόλυτη διασκέδαση στο κρεβάτι.
  5. Άγγιξε τα χέρια του: Κρατήστε τα χέρια του δυνατά και σφιχτά αυτό ανεβάζει την θερμοκρασία μεταξύ σας.
  6. Μυστικό όπλο, τα πόδια του: Δεν είναι κακό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να αγγίζεις απαλά τα πόδια του. Κάνε ένα διάλειμμα και τρίψ’ του απαλά τα πέλματα και τα πόδια, θα το λατρέψει!
  7. Στον άξονα του πέους. Επεξεργαστείτε απαλά το πέος του αλλά όχι για να καταλήξει σε αυνανισμό αλλά σε πονηρό χαδάκι προετοιμασίας.
  8. Κρίσιμες περιοχές όπως: Οι όρχεις. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κατέχεται την τέχνη του “παιξίματος” αλλά λάβετε υπόψη ότι οι όρχεις είναι πολύ ευαίσθητοι και με την αφή τους μπορείτε να τον απογειώσετε!
  9. Οι άνδρες έχουν και αυτοί σημείο G: που βρίσκεται κοντά στο ορθό τους. Είναι ένα είδος ιδιωτικής περιοχής για παρέμβαση, οπότε ίσως θέλετε να συνομιλήσετε μαζί του προτού το δοκιμάσετε.
  10. Τα οπίσθιά του: Μην παραμελείς να ενεργοποιείς τα οπίσθια με μικρά χαστουκάκια στην περιοχή.
  11. Οι θηλές του είναι το ίδιο ευαίσθητες με τις γυναικείες: Εάν είστε με έναν άντρα που του αρέσει πολύ όταν παίζετε με τις θηλές του, αυτό το κόλπο σίγουρα θα βοηθήσει. Αφού το χαϊδεύετε απαλά, χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας για να τα πιπίσετε απαλά. Σίγουρα θα το λατρέψει. Επαγγελματική συμβουλή: Πηγαίνετε πολύ αργά!
  12. Πείραξε την γλώσσα του και κάνε παιχνίδι με τα χείλη του: Ξεκινήστε φιλώντας και πιπιλίζοντας το κάτω χείλος του και μετά πιπιλίζει τη γλώσσα του και τραβήξτε το ελαφρώς πίσω. Τον πειράζετε λίγο σταματώντας για λίγα δευτερόλεπτα και κρατώντας τον εαυτό σας σε απόσταση ενώ τον πειράζετε με τη γλώσσα σας. Αυτό θα τον κάνει τρελό και θα βγει μπροστά για να πάρει τη γλώσσα σας.
  13. Τέλος, τραβήξτε του τα μαλλιά, πάρτε τον έλεγχο εσείς περνώντας τα δάχτυλά σας από τα μαλλιά του και κατευθύνεται το πρόσωπο του.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ