Τα 5 beauty don’t της καραντίνας


Για να έχεις και στο lockdown, αλλά και μετά από αυτό, υπέροχη επιδερμίδα.

Η δεύτερη καραντίνα είναι γεγονός εδώ και τρεις ημέρες με την τηλεργασία να έχει επιστρέψει στις ζωές μας (για εμάς τουλάχιστον) και τον άφθονο απογευματινό, ελεύθερο χρόνο να μη λέει να τελειώσει. Εντάξει! Και #6 θα στείλεις με μήνυμα για να αθληθείς ή να πας βόλτα με το κατοικίδιό σου και #2 για τα ψώνια του supermarket… Αλλά, ο χρόνος και πάλι είναι απεριόριστος.

Οι επόμενες επιλογές σου είναι δύο: η μαγειρική και η περιποίηση της επιδερμίδας σου. Για το πρώτο δε θα σχολιάσουμε κάτι… Θα σε συμβουλεύσουμε μόνο να μην το παρακάνεις από τώρα, γιατί έρχονται και Χριστούγεννα. Για την ομορφιά, όμως, έχουμε να πούμε πολλά.
Το πρώτο που έχουμε να σου πούμε είναι ότι πολύ καλά κάνεις και σκέφτεσαι να σε φροντίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τώρα έχεις πάρα πολύ χρόνο να ενημερωθείς για νέα συστατικά, να κάνεις τις online παραγγελίες σου και να δοκιμάσεις νέες υφές και προϊόντα. Και, κυρίως, να είσαι απόλυτα τακτική και συνεπής με τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Αρκεί, βέβαια, να μη φτάσεις στο άλλο άκρο και αδειάσεις το πορτοφόλι σου ή υπερβάλλεις στην περιποίηση του εαυτού σου. Γιατί, ναι! Γίνεται και αυτό.

Μπορεί στα πλαίσια της υπέρ-φροντίδας του εαυτού σου να το παρακάνεις με πληθώρα skincare προϊόντων, ή με λάθος συστατικά που προμηθεύτηκες και τα οποία δεν ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σου. Για να σε προλάβουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα 5 beauty don’t της καραντίνας.

Όσα, δηλαδή, δεν πρέπει να κάνεις ή δεν πρέπει να αμελείς να κάνεις για να παραμείνεις ενυδατωμένη, όμορφη, με λαμπερό και υγιές δέρμα. Για δες…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ