Θεσσαλονίκη: Θετικοί στον κορονοϊό 30 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ


Κορονοϊός: Θετικοί στον κορονοϊό διαγνώσθηκαν 30 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιώργο Σκόδρα να αναφέρει πως ο αριθμός αυτός μεταβάλλεται.

Όπως δήλωσε στο thestival, έχουν ληφθεί 600 δείγματα από εργαζόμενους και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται και άλλα αποτελέσματα από τα μοριακά τεστ για COVID-19. «Ακολουθούμε τον ρυθμό της πόλης. Εφαρμόζουμε πιο αυστηρά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ», σημείωσε ο κ. Σκόδρας.

Όσον αφορά στην ιχνηλάτηση των επαφών των θετικών κρουσμάτων στον κορονοϊό, ο κ. Σκόδρας είπε πως πάνω από 150 άτομα έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ θα συνεχιστούν τα μοριακά τεστ για να υπάρξει ασφάλεια και προστασία για όλους.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ απέστειλε αίτημα προς τον ΕΟΔΥ, έτσι ώστε κλιμάκιό του να προβεί στη διενέργεια rapid test στους εργαζόμενους.

Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο η εξέλιξη, με τους θετικούς εργαζόμενους στον κορονοϊό, να επηρεάσει τη συχνότητα των δρομολογίων ή και να τα τροποποιήσει, αφού όπως είπε, είναι λίγοι οι οδηγοί που έχουν κορονοϊό.

Πηγή: thestival.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ