O καλλιτέχνης του οποίου το όνομα φιγουράρει παγκοσμίως ως Νο1 DJ του 2020


Δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει αυτόν τον τιμητικό τίτλο.

Η μουσική δεν μπορεί να απουσιάζει από τις ζωές μας ό,τι καιρό και αν κάνει, ό,τι φουρτούνα κι αν φέρνει η καθημερινότητα. Αυτό αποδεικνύεται από τις μετρήσεις των συμμετεχόντων σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για την ανάδειξη των κορυφαίων 100 DJ του 2020 Παγκοσμίως.

Αν και η βιομηχανία της ηλεκτρονικής μουσικής έχει χτυπηθεί αβάσταχτα από την πανδημία αυτήν την περίοδο, οι καλλιτέχνες δε σταματούν να δίνουν τη μάχη τους για την μετάδοση της μουσικής τους.

Όσον αφορά λοιπόν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των καλύτερων DJ’s τα νέα είναι ευχάριστα. Οι ψηφοφόροι-που ξεπερνούσαν τον αριθμό του 1 εκατομμυρίου-από κάθε γωνιά της γης ανέδειξαν τον μεγάλο νικητή και ναι, μας βρίσκει όλους σύμφωνους. Ο τιμητικός τίτλο του καλύτερου DJ σε Παγκόσμια κλίμακα ανήκει δικαιωματικά στον David Guetta.

https://www.instagram.com/p/CHTdo_AHMk5

Κατά τη διάρκεια της εικονικής τελετής απονομής βραβείων «AMF PRESENTS TOP 100 DJs» στο Άμστερνταμ δέχθηκε το βραβείο του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν φυσικά η ετήσια ψηφοφορία του DJ MAG που αναδεικνύει όπως προαναφέραμε τους 100 κορυφαίους DJs. Και το όνομα αυτού David Guetta. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που νικά αυτό το βραβείο μιας και το 2011 ο καλλιτέχνης έλαβε για πρώτη φορά τον τιμητικό αυτόν τίτλο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ