Έγκλημα στη Μάνη: Ένα SMS πίσω από τη δολοφονία της 44χρονης από τον σύζυγό της;


Το ενδεχόμενο ένα μήνυμα που είδε ο 44χρονος συζυγοκτόνος να προκάλεσε τον καβγά που οδήγησε στη δολοφονία της επίσης 44χρονης γυναίκας του στη Μάνη εξετάζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το μήνυμα εκνεύρισε τον συζυγοκτόνο ο οποίος μετά τον έντονο καβγά έστρεψε το όπλο εναντίον της 44χρονης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, επίσης, ότι ο 44χρονος πριν από περίπου ένα χρόνο είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της αδελφής του, η οποία τον είχε καταγγείλει στις αρχές.

Η δολοφονία έγινε στο σπίτι του ζευγαριού μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους με τον 44χρονο να πυροβολεί δύο φορές στο κεφάλι την συνομήλικη σύζυγό του.

Μετά τους πυροβολισμούς το κορίτσι τηλεφώνησε σε συγγενείς της οικογένειας και ζήτησε βοήθεια καθώς ο 19χρονος αδελφός της δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Συγγενής της άτυχης 44χρονης υποστηρίζει ότι μόλις πριν από μερικές μέρες η γυναίκα τους αποκάλυψε, τι συνέβαινε στο σπίτι της. «Πέρναγε μαύρη ζωή, την χτυπούσε κιόλας. Ήταν τέτοιος ο τρόμος της που φοβόταν να πάει στην Αστυνομία ή στον Εισαγγελέα να τον καταγγείλει. Μας είπε πως ο άνδρας της είναι ένας καταθλιπτικός σχιζοφρενής. Έπαιρνε ψυχοφάρμακα και τελευταία τα είχε κόψει. Ο δεύτερος ψυχίατρος που πήγαν του είχε πει ότι πρέπει να του πάρει την άδεια οπλοφορίας για το κυνηγετικό όπλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συγγενής του θύματος.

Στο σπίτι εκτός από το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 44χρονος και δύο κάλυκες φυσιγγίων, βρέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό- που επίσης κατείχε νόμιμα- και 3 φυσίγγια.

O 44χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ