Jennifer Lopez: Γυμνή για την προώθηση του νέου της τραγουδιού [pic,vid]


Jennifer Lopez: Γυμνή για την προώθηση του νέου της τραγουδιού. Η 51χρονη τραγουδίστρια σούπερ σταρ μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί μια γυμνή φωτογραφία της, η οποία χρησιμεύει ως εξώφυλλο για το επερχόμενο τραγούδι της “In the Morning”.

“Έκπληξη! Εδώ είναι το επίσημο έντεχνο εξώφυλλο για το #InThe Morning Single Drop,” Η J.Lo αποτύπωσε την εκπληκτική εικόνα, που δείχνει τη μυϊκή της εμφάνιση.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τους Mert Alas και Marcus Piggott, οι οποίοι έχουν επίσης συνεργαστεί με τους Oprah Winfrey, Rihanna και Angelina Jolie. Η Lopez προσκάλεσε επίσης τους θαυμαστές της σε ένα “εικονικό πάρτι για το Thanksgiving” για την παγκόσμια πρεμιέρα του ” The moring” μέσω του Instagram. “Θα υπάρξει έκπληξη #ΓαλοπούλαΑυγά! Φέρτε όλη την οικογένεια!” έγραψε ένα σύντομο βίντεο, πειράζοντας το επικείμενο τραγούδι. Η Lopez συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Maluma για τα γεμάτα δράση τραγούδια “Pa Ti” και “Alone.” Οι δύο λατίνοι αστέρες μουσικοί θα συμπρωταγωνιστήσουν στην επικείμενη Rom-com Barry Me, η οποία φιλοξενεί θέατρα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021. Η ταινία θα έχει μια δίγλωσση μουσική μουσική μουσική μουσική επένδυση που κυκλοφόρησε από την Sony Music Latin, η οποία θα φέρει ετικέτα στην πατρίδα τόσο της Lopez όσο και της Maluma, σε συνεργασία με την Arista Records.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ