Διάσημη μποξέρ δολοφόνησε άγρια τον 61χρονο σύζυγό της


Οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης της διάσημης μποξέρ Βίβιαν Ομπενάουφ, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τον 61χρονο σύζυγό της.

Η 34χρονη Βραζιλιάνα κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον 61χρονο σύζυγό της «με ένα αμβλύ αντικείμενο», σύμφωνα με τη Daily Star, ενώ σύμφωνα με τις ελβετικές Αρχές, η μποξέρ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα όταν ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με «πολλαπλά χτυπήματα», τα οποία απέκτησε κατά τη διάρκεια «βίαιης επίθεσης».

Σύμφωνα με τοπική ελβετική εφημερίδα, η Ομπενάφουν παντρεύτηκε τον περασμένο Ιανουάριο τον 61χρονο και άνοιξε γυμναστήριο στην ελβετική πόλη Ιντερλάκεν, όπου και ζούσε με τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Η 34χρονη Βίβιαν, έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν όταν κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό ενός άνδρα, που προσπάθησε να την παρενοχλήσει στο Λονδίνο, ενώ εκείνη γιόρταζε τα 30α της γενέθλια.

Σύμφωνα και πάλι με τη εφημερίδα, ο πρώην σύντροφός της ανέφερε ότι δεν εξεπλάγην που η Βίβιαν κατέληξε και πάλι πίσω από τα σίδερα. «Έχει δύο πρόσωπα. Είναι σαν ένας διακόπτης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ