Αργυρός σε Χατζηνικολάου: Βρέθηκα στο Fame Story τυχαία


Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” φιλοξενήθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής του ελληνικού κοινού Κωνσταντίνος Αργυρός και μίλησε εφ’ όλης της ύλης, από τον τρόπο που μπήκε στο Fame Story και τον τύπο γυναίκας που του αρέσει μέχρι και τη σχέση του με τον Έλληνα πρωταθλητηή του τένις Στέφανο Τσιτσιπά.

Στο τηλεοπτικό παιχνίδι Fame Story βρέθηκε σχεδόν τυχαία, καθώς αντί για τον ίδιο μία φίλη του έκανε αίτηση χωρίς να το γνωρίζει και κάπως έτσι ξεκίνησε η λαμπρή καριέρα του στο τραγούδι. Συγκεκριμένα όταν στα 18 χρόνια και ενώ βρισκόταν στη Λευκάδα ετοιμάζοντας τα χαρτιά του για να φύγει στην Ιταλία με στόχο την Ιατρική, η αγαπημένη του φίλη έκανε αίτηση συμμετοχής στο Fame Story για λογαριασμό του και εν αγνοία του την έστειλε στο παιχνίδι.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια χαρακτηρίζοντας τα φανταστικά, αλλά και στην ιδιαίτερα στενή σχέση που έχει με τα δύο αδέρφια του, καθώς είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα μετά από εξωσωματική. Δηλώνει περήφανος και περιγράφει τον αδερφό του ως πολύ ευφυή και την αδερφή του ακαδημαϊκό που κάνει φοβερή καριέρα. Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η μητέρα της οικογένειας είναι η «Μπουμπουλίνα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά καθώς, εξηγεί, διαχειρίζεται άψογα όλες τις καταστάσεις, ενώ ο πατέρας το φιλαράκι του.

Στην εκπομπή παρενέβη ο διεθνούς βεληνεκούς Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος μίλησε με τα πιο ένθερμα λόγια για τον καλό του φίλο Κωνσταντίνο Αργυρό: «Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι. Δεν έχω πολλούς ανθρώπους και φίλους που περνάω χρόνο όταν βρίσκομαι Αθήνα, αλλά με το που φτάσω πάντα του στέλνω μήνυμα και προσπαθώ να βρω χρόνια για να μιλήσουμε. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρω ότι ακούει. Έχει πολύ ωραία αύρα. Και η γνώμη του μετράει περισσότερο»

Ενώ η Νατάσσα Θεοδωρίδου έκανε πρόβλεψη για καριέρα που θα αφήσει ιστορία ενώ παράλληλα δήλωσε με τρυφερότητα για τον τραγουδιστή: «Αυτό που εύχομαι εγώ από καρδιάς, Κωνσταντίνε μου, είναι και να την έχεις την επιτυχία συνοδοιπόρο σου αλλά και να την κρατήσεις. Να μπορείς δηλαδή να είσαι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και να το διατηρείς. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο. Είναι ένα πλάσμα που μιλάει πάντα όμορφα και είναι ήρεμος. Δεν μιλάει δηλαδή άσχημα για τους ανθρώπους και εγώ αυτό το εκτιμάω πάρα πολύ και δη στη δική μας τη δουλειά που δεν μας περισσεύει και πολύ η καλοσύνη»

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ