Θάνατος 63χρονης στο Ίλιον μετά το εμβόλιο: Δεν πέθανε από τις παρενέργειες


Από την ιστολογική εξέταση, της 65χρονης, προέκυψε πως ο θάνατος της, δεν σχετίζεται με από τις παρενέργειες του εμβολίου

Σε χρόνια στεφανιαία νόσο κι όχι σε θρομβώσεις ή άλλες παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca οφείλεται ο θάνατος της 65χρονης. Το μοιραίο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαρτίου, μετά το εμβόλιο που έκανε την ίδια ημέρα στο Κέντρο Υγείας στο Ιλιον.

Αυτό προκύπτει, όπως αναφέρει, «Το Βήμα», από την ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα και την ιστολογική εξέλιξη που πραγματοποίησαν οι ιατροδικαστές κκ. Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς.

Ο θάνατος της γυναίκας μετά τον εμβολιασμό της, είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Η 65χρονη είχε εμβολιαστεί και αφού κάθισε στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον το προβλεπόμενο διάστημα έφυγε για το σπίτι της. Βγαίνοντας όμως από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, έχασε τη ζωή της. Ανθρωποι από το περιβάλλον της και νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας είχαν συνδέσει το θάνατό της με τον προγενέστερο εμβολιασμό της. Χωρίς ωστόσο αυτό, πλέον, να επιβεβαιώνεται από τα πλήρη ιατροδικαστικά δεδομένα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ