Ομορφιά μακιγιάζ : Οι τύποι που το διαφοροποιούν


Γιατί να μην κατακτήσετε επιτέλους τις πιο δύσκολες τεχνικές ομορφιάς; Υπάρχει λιγότερη πίεση ενώ το κοινωνικό ημερολόγιο είναι λιγότερο γεμάτο και, αν το χάσετε, μπορείτε απλώς να σκουπίσετε το μακιγιάζ και να δοκιμάσετε ξανά. Έχουμε 5 διαφορετικούς τύπους τεχνικών μακιγιάζ που μπορείτε να εξασκηθείτε και να τελειοποιήσετε.

5 διαφορετικοί τύποι μακιγιάζ

Περίγραμμα

  • Το περίγραμμα είναι μια από τις πιο τρομακτικές τεχνικές στην ομορφιά. Αλλά με λίγη πρακτική, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο δύσκολο.
  • Σημαίνει ουσιαστικά τη χρήση μακιγιάζ για να χαράξει το σχήμα του προσώπου σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν πιο σκούρο από τον τόνο του δέρματος σας και να το χρησιμοποιήσετε σε βασικά σημεία – όπως η γέφυρα της μύτης σας ή οι κοιλότητες των μάγουλων. Μόλις αναμειχθεί, αυτό θα επισημάνει ορισμένες περιοχές και θα δώσει ένα πιο βελτιωμένο σχήμα.
  • Παίξτε με διαφορετικές αποχρώσεις και προϊόντα και δείτε πόσο εύκολο είναι να προσφέρετε λίγο περισσότερο ορισμό στο πρόσωπό σας.

Φτερωτό eyeliner

  • Ένα παρθένο γάτα-μάτι είναι το ιερό δισκοπότηρο του μακιγιάζ. Θα πρέπει να είναι εύκολο – μετά από όλα, απλώς σχεδιάζει μια γάτα με το eyeliner σας – αλλά μερικές φορές μπορεί να αισθανθεί αδύνατο να κυριαρχήσετε, για να μην αναφέρουμε ακόμη και τα δύο μάτια.
  • Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να δουλέψετε στο σταθερό σας χέρι και μια συμμετρική κίνηση. Εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια, ένα μεγάλο χάκερ είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κουταλάκι του γλυκού. Ανάλογα με το πόσο στρογγυλεμένο θέλετε η ταινία σας, χρησιμοποιήστε είτε την καμπύλη είτε την ευθεία άκρη του κουταλιού ως οδηγό για το υγρό σας eyeliner. Είναι εύκολο, γρήγορο και σημαίνει ότι έχετε ακριβώς το ίδιο σχήμα και για τα δύο μάτια.

Smokey μάτι

  • Ένα καπνιστό μάτι είναι ένα από τα πιο αποπνικτικά βλέμματα που μπορείτε να κάνετε – αλλά είναι δύσκολο να φαίνεται κομψό και όχι σαν να έχετε λερωθεί κατά λάθος όλο το μακιγιάζ σας. Ευτυχώς, υπάρχει ένα δημοφιλές χάκετ ομορφιάς για να δημιουργήσετε ένα μάτι χωρίς καπνό.
  • Σχεδιάστε ένα μικρό σχήμα hashtag στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου σας, είτε με ένα μαλακό μολύβι είτε με τη βούρτσα σκιάς ματιών σας. Στη συνέχεια, συνδυάστε το χρησιμοποιώντας μια μικρή βούρτσα έως ότου δεν μπορείτε πλέον να δείτε το hashtag. Εάν θέλετε μια πιο σκοτεινή εμφάνιση, επαναλάβετε τη διαδικασία ξανά, βεβαιωθείτε ότι είναι καλά αναμεμειγμένη.

Σωστά κατσαρωμένες βλεφαρίδες

  • Μερικές φορές η μάσκαρα δεν φτάνει αρκετά στην απόσταση, όπου οι μπικουτιές βλεφαρίδων μπαίνουν στο δικό τους. Μπορεί να μοιάζουν με οδυνηρές συσκευές, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μήκος και ένταση. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το εργαλείο, θερμάνετε το με στεγνωτήρα μαλλιών πριν από τη χρήση και θα βρείτε ότι οι βλεφαρίδες σας θα κυρτωθούν ακόμη καλύτερα.
  • Απλώς θυμηθείτε: χρησιμοποιείτε πάντα τα σίδερα σας πριν εφαρμόσετε μάσκαρα.

Ακολουθεί βίντεο για το μακιγιάζ

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ